regning söndag

publicerat i
i helgen så har vi haft stora syskon fritt så idag slog vi på stort å sov till klockan var 11:40, det inte när de hände sist men himla skönt vare iaf.! men ändå så har vi hunnit med en hel del, flyttat ordning i förrådet och tömt några lådor, ställt upp mina gamla barnböcker i bokhyllan nere (men var de så lite böcker som 1 banan låda?) hittat sista kläderna som jag sökt och tvättat en massa, bäddat rent i ungarnas sängar, torkat golven sen janne hade dammsugit haft främmande av pernilla,viktor,moa och malte, vattnat alla blommor, planterat skott som fått rötter....ja jag känner mig rätt nöjd:) men imorron kommer stor go pojken hem igen och allt blir som vanligt igen! <3 jag ska även klippa mig imorgon hos bästa Anna på Salong Papiljott . hoppas dock att fina Elias ska sova gott i vagnen under tiden så mamman kan slappna av lite:)
ja annars så har de väl hänt lite sedan sist. förra veckan så vart elias förkyld och senare på veckan närmare bestämt på onsdag kvällen vart han sämre så jag ringde sjukvårdsrådgivningen å de välkomnade oss till akuten så dit for han och jag på onsdag kväll för undersökning och provtagning fick även flöda adrenalin i näsa/mun och vid 23 tiden vart de bestämt att vi blev kvar under natten för observation och flöda mer på vissa klockslag under natten samt kolla sysresättningen. så nu har vi även provat att bo på avd 44. trevlig personal har vi träffat på alla ställen och bra vård har vi fått! slutade iaf. med att vi har fått airomir utsrivet som är astma medicin, de går inte säga om detta var en engångs grej att han vart tät i luftrören eller om de kommer komma varje gång han bli förkyld så därför fick vi en sådan utskriven. när barn är så små så är det svårt å veta då de är lika symtom. men hoppas såklart att de bara ska vara denna gång eller och annars att de kommer växa bort om några år! men känns skönt att ha hemma nu när han blir lite visslig och tjutig på rösten ibland, efter en puff så blir han lugn efter en stund och man hör hur han blir bättre men hoppas denna förkylning ska vara borta snart!Så med diagnosen Obstruktiv Bronkit blev vi utskriven till lunch på torsdagen, då andningen var bra och feber borta.
 
har även fått hem fina mössan som jag beställt från dunderbarn.se Elias, Anna som gör mössorna är så duktig och de blir så fina, jag har bara beställt med namn på men man kan även få med figurer och annat på, kanske får bli en sådan nästa gång. och eftersom en tjej på neo sa när Elias var nyfödd att han passade så bra i grönt (hade en grön body på sig) så har jag tänkt att han är kanske en grön pojke medan Filip är en blå:) så därför blev det en grön mössa till Elias då storebror har en blå!
 
 
ne jag som skulle lägga mig i tid ikväll så jag behöll och tog tillvara på tiden som jag fått sovit ikapp i natt är fortfarande vaken.....typiskt! nämen sova får man göra i graven, man är ju förböveln småbarns förälder så de är klart man ska vara lite trött på ögat:)
 
natti natti på er!!

Kommentera inlägget här :