saknar lördag!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja nu börjar de dra sig mot natti natti, men har haft en mysig dag! en quickstop på birsta city mitt på dan där vi sprang på ida och lilla svea medan vi satt i amings rummet sedan vidare mot stavreviken för att fira elisabeth som fyllt 30 nu i veckan, fick super god tårta och vi satt ute i det halv bra vädret...ena stunden mulet och andra sol! sen åt vi middag på pizzeria favorit i johannedal som hade öppnat igen efter att ha haft semester stängt. var sedan till mams å uffe för å lämna rödvinbärssaften som jag kokat och janne glömt leverera...surrade, fika och mös där ett par timmar och på väg hem körde vi genom stan och in på hemmakväll å köpa lite goa snarra..hade dock inte alla mina favisar som de brukar:( för övrigt så fick jag köra från johannedal då janne fick xanthe (stavning?) så han fick sitta bak med elias där de var som bäst ben utrymme i helgens familje bil (toyota corolla) liten familjebil men tom barnvagnen får faktiskt plats i bagaget...men sen äre FULLT:)
saknat filip har vi gjort....tomt att inte ha hans surr bredvid eller att man ska tjata om att sitta still å äta upp maten, men samtidigt mysigt med lite egentid med elias...tror vi alla mår bra av det, han får kolla på sina älskade skrotbilar i hallsta å vi gullar och bär på lillebror och får lite egen "vuxen" tid.

nepp nu äre dags å sova!!ska bara tvätta fejjan med min härliga ansiktsrengöring och kräm från the body shop....tack bästa malin för tipset och ännu mera tack till underbara evelina och nelly som gav mig presentkort där då jag fyllde år! har nu återigen blivit medlem där så får se om jag lyckas hålla mig kvar nu då så jag får ut max av hundringen i medlemsavgift!

natti natti!

Kommentera inlägget här :