torsdag = pannkaksdag här hemma!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
 
ja idag är de torsdag och jag blir lika vill varje morgon jag ska lämna filip på dagis, visst är det väl ons, visst äre väl tors tänker jag alltid så han sak vara här....tänk om jag skulle råka gå dit på en fredag:)
idag fick filip inviga sin nya jacka och ett par av vantarna som jag köpte igår, han var så fin och han var så nöjd över sina fina nya kläder....dock vare ovanligt för att vara jag å köpa en svart vindfleece då jag brukar vilja ha färg på kläderna för att de är härligare och för att barnen syns bättre då men den svart passar ju bättre å matcha till skaljackan å annat som han har å lite roligt vare nog med en svart som omväxling:)
skulle nu bara hittat en vindfleece overall till elias i strl 74 från polarn...kikat lite på tradera vill inte köpa ny då de växter ur dem så fort annat med en jacka lixom:) är väl bara inse att man måste börja hitta lite sånna där ute kläder nu, han vill ju inte ligga i vagnen jämt längre, börjar ju bli stor kille som vill vara med!
måste även prova filips overall, täckjacka å byxor se om nått behöver uppdateras eller om de passar en säsong till eller kanske iaf. i början:) overallerna går ju som smör på butikerna så de skulle man väl fixat nu isf. men vi får se om vi kommer oss för att prova i helgen!
 
skumt väder idag, soligt i morse och varmt men de mulnar på mellan varven och himlen ser mycket konstig ut.men vi gick iaf på en kort prommis jag och elias sedan vi lämnat brorsan på dagis! nu har ju äntligen mitt knä blivit bra efter 14 dagar vila typ....så nu blire nog bara prommisar resten av säsongen och hoppas figuren kommer smygandes. smyg vägde mig lite i morse och de var lite mera ner sedan i måndags:) me like, hoppas de ser lika bra ut på måndag...
hittade även en tunika igår som jag vart kär i men är osäker på om jag skulle ha tagit en mindre strl. provade en i annan färg och den kändes bra...änker ju som så att jag ska ju bli mindre och vill ju inte den ska bli för stor....samtidigt som den känns bra den oxå nu. jeje ska iaf. ringa till butiken idag vid 14 för å se om de fått in de mindre strl som skulle komma så kan man åka å prova så man ser/ känner skillnad!
 
idag är det för övringt 1 vecka sedan vi kom hem fårn sjukhuset jag och elias och han har blivit mycket bättre i hostan och förkylningen sedan dess...bara sista dagarna har hostan blivit mkt. bättre och hostar mycket mer sällan, kan ibland dock få inhalera lite medicin som så var fallet i natt men han verkar annars inte störas av sin hosta för när jag vaknat å kollat till honom å tänkt han vill komma upp så har han sovit redan:) han börjar få lite mera hår oxå nu så fin och lite skorv som lossnar:)
 
ne nu blir lite vila innan de är dags att hämta filip vid 13:30.
 
over and out!
 
får ursäkta tvättkorgen som råkade hamna i vägen för fotografen:) här är tunikan iaf. :) känns som sagt bra men är rädd att den ska känns/bli stor runt magen, dock inget som syns på bilden....

Kommentera inlägget här :