bytt tjänst!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
FRÅN            TILL

2012-01-01 - 2012-04-30 Städare

2012-05-01- .....             Telefonist

var in och skulle kolla min mail å var då in å kollade i lönesystemet lite och såg då detta...har ju inte sagt/berättat för just nån att jag ska byta tjänst.....och har jag nämt nått så har jag sagt att de troligen kommer bli så men att jag inte hört så mkt. om det. men nu verkar de ju vara klart:)
känns himla skönt att få göra nått annat efter 10 1/2 år i städ yrket. har trivts jättebra med det att få röra sig och träffa så mycket människor men samtidigt har jag ju alltid sagt att jag inte ska städa tills jag dör...så de kanske finns en gud där uppe trots allt:) skönt, nu får jag oxå snart halv dagar bara jag byter fack så jag får andra avtal:) dock äre ju sena dagar 8-17 vinter tid men skönt för barnen att inte börja på dagis förrän tidigast 07:15...klart de är väl oxå tidigt men inte som 06:15 då jag var på städ å började 7 i stan...
nu får man väl börja löne förhandla då, då man kommer tillbaka i tjänst igen hösten 2013:)

nog om jobb!
idag har vi varit på norra berget jag och barnen, vi strålade samman med evelina och nelly. barnen började busa på en gång vi kom upp å efter nån timme så blev det mellis...elias var lite kinkig vid matning sedan igår kväll så han åt å grinade lite, åt och grinade lite osv. och rätt som de var då vi var klar så kommer sara runt hörnet och säger hej anna-carin! visade sig att hon var där med sitt jobb och de hade hört en bebis som grinade där bakom buskarna och då hade sara sedan sett filip å sagt att hon nog visste vem som grinade..:) himla roligt å ses...var ju 100 år sedan sist som de känns..... kanske skulle ta en mamma barn fika framöver nu i sommar!?!? alla barnen lär ju blivit så stora. träffade även på elin där uppe...de jobbar ju på samma ställe.
sen gick vi för att kika på djuren och då kom vi precis tills rundvandringen av djuren började så de var skoj...filip matade getterna och massa andra djur som fannas där, träffade på annso och vilda som oxå gick vandringen.

när den sedan var slut så skildes vi åt och vi for ner på stan för att fixa present till nån som fyller år mkt. snart. medan vi väntade på janne så hann jag och filip surra å busa i bilen som vi hade ställt i p-huset nere vid ån då alla andra park är avstängda och de är rätt skönt å stå i garaget då de är varmt...sen när lillebror vaknade så ammade jag honom i bilen medan filip kollade på alla saker överallt....vad äre är?vad äre här?!?! var väl de ord jag hörde mest:) sen så har jag väl aldrig träffat så många någon gång där i garaget.... jocke,carola och lilly, linda och hennes dotter och sedan på vägen hem tina.

nu ikväll så verkar liten må bättre och gråt/skrik vid matning verkar lugnare igen så vi får väl se i natt....eller om han vaknar tidigt imorgon bitti...natten som var så sov han ända till kvart i 5 innan han ville äta...så de verkar som om han snart tänker skippa nattmålet då han gör det titt som tätt och inte mig emot:) somnar gör han oftast för natten där vi 18-19 tiden...dock kan han ibland vakna 23-00 tiden men oftast sover han till 02-03 tiden...
igår var vi på bvc på drop in vägning å vågen stannade på 6180gr, stannat lite i vikt men han var iväg sist som 7 veckors bebis, han kanske har vuxit på längden denna gång då han annars mest bara blivit tyngre å bara vuxit 1 cm varje gång på längden.. vi får väl se vad läkaren säger till veckan! nån som vet/minns om man gjorde läkar undersök 1 gång och sedan igen då de är dags för vaccination eller om de är vaccinations dags och nu till veckan!?!? han blir ju faktisk 2 1/2 mån då och vaccinera brukar de ju göra vid 3 mån...

nepp snart dags att sova, kanske ta sig en snabb dusch först bara!

natti natti detta var allt för idag!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Stort grattis! Vad skoj!

2:a kommentar, skriven , av jempa:

ja det var verkligen mysigt! Hoppas vi har tur med vädret på lördag nudå så vi kan njuta ordentligt av sommaren :) för du vet, den e inte över än! hahaKram!

Kommentera inlägget här :