onsdag den 11/7

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja för 30 år sedan idag så döptes jag hemma i momma och moffas fin rum av prästen jonny nyström det var en solig och varm dag....alltså allt annat än vad man kan säga om denna dag som de mest bara har regnat hela dan och varit sisådär 16 grader bara....när ska sommaren komma, var det de få dagar vi haft eller kommer de nå mer....eller är den rent utav över!?!?

idag så har jag och elias haft dejt jenny på stan, jag hittade ett par typ haremsbyxor fast 3/4 ben....var en tråd som hade gått av i midjan som säkert inte gör nått eller som kommer gå upp nå mer men fick dem iaf. nersatt 10% men då såklart ingen bytesrätt eller reklamation.... men de var de sista i en passande strl och i birsta fanns de inte några alls kvar så de var taget. kanske de kan passa till tunikan å linnet jag köpte igår att ha på bröllopet annars så blire leggings till. har ju dock kommit på ett dilemma ang bröllop och kläderna, då jag fortfarande ammar och linnet jag köpte är inte såå amings vänligt...klart de går å dra ner bara men då kommer de ju bli uttöjt i ringningen framöver och de vill jag inte....tror de där kommer bli ett favorit under linne nämligen! och dra upp de kan jag ju inte för då försvinner ju funktionen med tunikan å öppningen....dessutsom får man ju visa magen då, men han kanske sköter sig lika bra som han gjorde på 30 års festen i lördags å då blire inte så många amingar under vigsel och middag/fest..... sånna här gånger man önskar att barnet antingen var större eller åt ersättning:) men det ordnar sig, hur som så kommer bröllops paret vara de vakraste människorna ever!

igår var vi på hälsoundersökning elias och jag, han fick en OK stämpel i rumpan! följde kurvorna perfekt och var så duktig på de hon kollade och allt var på sin plats!:) hon tyckte han var himla stark i nacken och duktig å de är han ju...har ju varit så stark nästan sedan han föddes... 61 cm och 6360gr,  han är en go och glad kille som ger oss flera leenden varje dag! äter och sover men börjar få lite mer vaken tid och vill vara mera med, inte lika nöjd alla gånger att bara sitta i babysittern när vi äter tex.

Kommentera inlägget här :