hemma igen efter en tur runt birsta;)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
var först på bolaget åt david då deras lilla i ånge stänger så tidigt å han visst inte så bra på att planera...(kanske ligger i killars natur?) sen var vi på elgiganten men där fann vi inget av värde...vidare till media markt å köpte en dosa till wii men spelet funkar tydligen inte iaf. där träffade vi även mona å erik surrade en sväng å sedan gick vi å prata lite med henke oxå innan vi begav oss mot kassan å sedan vidare mot barnens hus där vi köpte oss lite karra,jag  var även in på babyland å köpte ett babybelt...de ska väl sitta lite bättre å skönare än de jag lånat på företagshälsan....känns skönt iaf.! sen åkte vi på H&M där jag hittade 3 fina tröjor,bra de finns mode med lite längre modell så de räcker...slipper man gå på Mama-avdelningen!
idag blire korvstroganoff å ris till middag....länge sedan jag åt det....hoppas de är gott och att de kan bli en favorit...har inte varit dö förtjust i det förut.....men allt kan ju ändras....

här kommer lite bilder!


Dennis ser lite skamsen ut....

Husse spanar in dennis..."tittut"

middan,ser gottigt ut....luktar otroligt gott!

min karra påse!

babybelt
2 för 98:- alldeles lagom pris!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Fina bilder! Jag shoppade lite basgrejer på stan idag med. Bra att ha! Vi ska se film ikväll så det blir mysigt. Trevlig kväll tjejen! Hälsa Janne.

Kram

Kommentera inlägget här :