Långa bilköer efter olycka

publicerat i Mitt liv som jag ;);

SUNDSVALL (ST) 2008-08-27 16:19

En trafikolycka på E4 orsakade i eftermiddags långa köer på E4 från centrala Sundsvall och norrut.

 


   
   
   
    Olyckan inträffade på E4 i höjd med Kulturmagasinet i centrala Sundsvall. I södergående körfält var framkomligheten länge begränsad och bilköerna sträckte sig ett tag ända från Bydalen och in mot stan.

ja när vi for från stan så undrade vi vad som hänt....var ju milslånga köer överallt! så vi svängde upp vid jobbet å for mot skönsberg å såg då polisen å en brandbil i stora korsningen vid NKV. sen hittade vi denna artikel på St´s hemsida
när vi väl kom ut på motorvägen från Skönsberg så var bil kön södergående ända upp till avfarten vid citygross....herregud,sånna här gånger man ser hur många som kör bil i stan.

nu ska jag hoppa in i duschen så vi kan åka med tommy bort till ica å hämta maria,sen vidare mot Tandori house. Dags för månads middags klubben å äta lite,maria´s tur å välja!

hörs mer sedan!

tjing!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

usch, obehagligt med bilolyckor!Ja va säger du då? dejting imöra? 15.15 åhléns?

Kraam

2:a kommentar, skriven , av therese:

Vet du, jag vet hur det såg ut när bilarna körde i stan.. Jag satt själv där. Man kan beskriva det som typ spill ut en tändstiksask.Hade en bil som stod framför mig och helt plötsligt stod den på sidan om mig. Och inge roligt var det att sitta och vänta heller!! :(Hoppas er semester är/har varit toppen

Kram

Kommentera inlägget här :