ny äten,ny klippt...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja vi är båda två mätta och belåtan efter god lunch hos maria å tommy...god gryta av fläskfilé och så ris till *mumma* kanske får be om receptet!

har nuv arit hemma en stund för å klippa janne...ska tillbaka snart å kolla travet,men jag tror jag stannar hemma om jag ska hinna fixa till mig....duscha å tvätta håret,tänkte ju försöka få till lite lockar å sminka mig lite..var lääänge sedan sist jag orkade ansträna mig med nått sånt:)

igår när vi skulle sova så fick janne känna på magen för jag själv kan inte riktigt känna om jag känner de i handen eller om de är innuti jag känner....men han kände att de var nått så puffade där inne....*HÄFTIGT* igår var jag i v 22+5. men har nog kunnat känt på utsidan sedan förra söndagen iaf. då de var 22+0.men de är ju så svårt å känna för lägger man dit handen så slutar det å så får man vänta länge innan de blir nå mer...men igår vare nere mot vänstra jumsken som jag kände å lite mitt fram så den lill* måste vänt på sig:) är en mysig känsla men jag sprätter till lite då jag känner de man sitter still...man är ju lixom inte van. *myyyys*

Kommentera inlägget här :