nyss fått i mig lite frulle

publicerat i Mitt liv som jag ;);
sov inte så länge i dag trots allt...vaknade vid halv 10 å låg kvar till strax efter *skönt* gick ju faktiskt inte å la mig förrän 03:20.. lär väl kännas i veckan kanske,när tröttheten kommer efter... :(

var iaf. en grymt rolig 40 års skiva! de tyckte jag var så duktig som orkade med så länge....men de är klart man gör med trevligt sällskap!
Maria´s pappa Björn är helt säker på att de blir en lucia och han har aldrig fel sa han...hehe så de ska bli spännande å se...h*n levde rövare igår,buffade så smått på mamma.....antingen så gillade h*n musiken eller så inte...själv tyckte jag den var helt ok även om många låtar kom på repeat lite väl nära in på varandra...och att de satt å bytte låtar lite hipp som happ men sånna finns ju med på alla fester! Men jag hade skojigt fast jag var nykter!kände mig rätt så pigg och men de var väl för man var ute i luften,.... Så det var en helt lyckad kväll/natt! God mat och trevligt sällskap! Kan inte bli bättre!
 
trist att de är söndag redan bara, tycker de har gått alldeles för fort:(som alltid!

tror dock att jag ska boka in lite träning imorron nu....så man kommer igång igene fter sommaren!de passet som de inte blev förra veckan...

ha en fortsatt skönt söndag,de ska jag! håller på å tvättar nu ;)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av maijsan:

i veckan är vi ledig mån och tors... både jag och tommy!! och sen är jag ledig på söndag!! skulle egentligen vart ledig på ons också men de blir nog jobb, som de ser ut nu, tackar och tar emot!! :)

Kommentera inlägget här :