uppe med tuppen å mjölpåse..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja de är vitt som en mjälpåse ute....herregud vilket väder å bara typ 12 grader...burr...men kan nog bli fin fint väder idag,brukar ju bli det då de är dimma på morronen har jag lärt mig i sommar...heh men syns inte en tillstymmelse till nå strålar så jag tänker inte dra ner nå persienner.

Idag börjar alla 6 för att sluta 3....vi ska på norra klockan 1 å ha sista APT med denna grupp...å de skulle hålla på till 3 nångång så då frgade jag om vi inte alla kunde jobba 6-3..inte stor ide å åka tillbaka till jobbet typ 10-15 över 3 för å jobba till 4....då alla andra får gå hem...bara för vi har närmast å skulle kunna...men man hinner inte mkt. på den tiden...tror knappast gruppen uppöver bergsåker-liden skulle göra det....en del gör ju inte de ens innan vi skulle ha mopp-mötet i våras....medan jag var tvungen...ändå har vi samma arb.ledare!

ha en bra dag mina vänner...strävt i halsen idag med...:(


kram kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

nej, har inte snackat me dom om det, men ja pratade me dom jag jobbade med o dom trodde att det hade med timmar att göra..så jag blev lite osäker.Men vet du :D Jag drömde om dig inatt! Jag var med dig under förlossningen, haha =) Och ut kom en jättesöt liten pojke :)

Kommentera inlägget här :