UTMANING!

publicerat i Mitt liv som jag ;);

inte lätt att komma på vad man ska skriva....utmaningar är inte riktigt min grej,men vill ju inte va en svikare,så de blir som de blir,bättre blev det inte :)


Som sagt, jag blev utmanad av Petra ( http://roxbury.bloggagratis.se/ ) och här kommer det!

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag tycker verkligen inte om när nån håller på med ballonger,klämmer på dem å slåss med dem. väl just de där att man inte är beredd när den väl ska smälla...

2. Jag hatar verkligen att vara i källare själv.

3. Får dåligt samvete då jag inte tränar,men ändå svårt att komma iväg....men bara höst schemat börjar igen så ska jag köra igång...men i ett lugnt behagligt tempo! och börjar simma då de öppnar inomhus igen!

4. Jag känner sparkar i min mage, och jag sprätter som till varje gång då de lixom killar till *kärlek*

5. Jag har äntligen börjat acceptera att tappa formen:) jag som inte gillar å ha mage å vill då ha stora tröjor som döljer..

6. Jag gillar att skrämma upp mig själv med skräckisar ibland,men vill inte va själv sen när jag ska sova...

Jag utmanar:

* Maria

*Jenny

*Sandra

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

hej igen. Kom på att på torsdag ska jag på bio. Men jag behöver inte vara där förrän 17.30. Så vi hinner ju ändå dejta ändå, eller hur?

Tänkte gå o se Mamma Mia tillsammans med mamma o netta :) Har du sett den??

Kommentera inlägget här :