fredag eftermiddag....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nu har försäkrings snubben varit här, vi har hbunnit vara till mamma å fixa nya datorn åt henne....eller janne har fixat, å så har vi fikat....janne har även varit duktig å sopat,å skottat våran parkering....skottat å sopat av maria å tommys bil plus parkering å sedan även skottat pelles parkering så han har varit duktig min karl:)

blir nog iaf. folksams barnförsäkring. har allt annat där och har deras gravid föräkring nu oxå så...men tog den bättre av de två som de har! den har jag ju själv haft i 25 år oxå..

nepp nu ska jag kika till maten å sedan bara ta de lugnt...har tagit upp andra tomte lådan från källaren men får se om jag plockar med nå sånt idag...ska sortera de där 2 kartongerna till en använda å en som kan stanna kvar i källaren!

ha en fortsatt trevlig fredag.....nu tänkte jag skriva lördag igen...känns som lördag då janne är hemma hela dagen!erica: jasså ni har oxå släkt där uppe båda 2....ja de finns ju en viss chans att ni inte hinner hit före bebisen kommer då tiden går ut imorron....å under veckorna jobbar janne oftast sent....

baj baj

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maijsan:

men vad är de ja läser, har han varit snäll och sopat och skottat parkeringen våran!! Tacka och bocka hjärtligast från oss ;)

2:a kommentar, skriven , av Petra:

Hur mår du, börjar du lessna på att lillen inte vill komma ut? =) kram

Kommentera inlägget här :