grattis till mig!! :)

publicerat i Mitt liv som jag ;);

för idag har jag namnsdag! Janne kom in till mig innan han gick till jobbet å sa grattis...*myyys*

Anna eller Anne är ett kvinnonamn, med största sannolikhet med ursprung från den grekiska formen av hebreiska Hanna, och med betydelsen 'nåd' eller 'den benådade'.

Anna är bergsbrukets beskyddarinna.

Anna är ett av de vanligaste kvinnonamnen i Sverige och har haft flera popularitetstoppar under 1900-talet. Senast namnet var i topp var 1972, då det låg på andra plats i topplistan. Under 2000-talet har trenden varit avtagande. Den 31 december 2005 fanns det totalt 311 196 personer i Sverige med namnet, varav 121 549 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 3 075 flickor namnet, varav 395 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Namnsdagen är 9 december.

 

har inte bara lakan i liften.....har både: madrass,lakan,fäll,kudde,täcke å så 2 överdrag,de som hör till liften plus det som är till vagnen.och när de är riktigt kallt tänker jag inte va ute....har en voksipåse om de skulle va så att vi vill gå ut då.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maijsan:

Grattis till dig, grattis till mig!! Anna Maria va namnet ;P

2:a kommentar, skriven , av jessica:

grattis på namnsdagen!!! jag heter också anna förresten ;) hoppas bebben kommer snart! kram kram

3:e kommentar, skriven , av Maijsan:

Ibland undrar jag om folk tror att man är dum bara för att de är första barnet... skulle du på fullaste allvar baar ha haft lakan i vagnen!! Ja människor... Nu får "fille" faktiskt komma... jag jobbar fasiken hela helgen!

Kommentera inlägget här :