här kommer en bild på läckerbitarna :P

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp vart många bullar iaf. stog 30 i receptet men de vart 42 tror jag de va ja räkna till...har stoppat i frysen nu till lucia iaf.!
har nyss kommit in från en kort prommis runt kvartert med ofelia....maria´s voffsing.skulle kissas men vart både de ena och de andra....men fy vale vad de luktar om hund bajs...trodde jag skulle spy där i diket:) inte riktigt vad....vi drog åt varsittt håll hon å jag på rundan....sa till massor,så hon vet att hon ska lyssna på jag!men förstog ju varför hon hade så bråttom...höll ju på att göra i byxorna ju :) sen vart hon en snäll vovve sonm gick fint....tills vi kom mot soprummet för då ville hon busa med kopplet.vart lugn å go då vi kom till porten. men fy vilket slaskigt halkigt väder ute:( man går på hel spänn så de känns mer i både rygg å fogar....nu blire viiiila resten av kvällen!! pratade lite med grannen här bak i gula huset oxå hon sa hon var riktigt sur idag....jag sa de beror på vädret....hon klagade massa på han som kör snön här att han e värdelös....gatan blir mindre å mindre..men han har visst fåttt vara kvar i 12 år ändå som de hördes.....

tog en bild uppifrån på magen oxå mendan jag satt på stolen i köket å vänta på bullarna! buffar på som attan där inne nu!visst ser de smarriga ut,förstår ni kanske varför jag måste göra varje år!!!
tur jag hann:)mitt lilla bowling klot:) v 39 (38+3)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra:

Inte ett så litet bowlingklot :)

Kommentera inlägget här :