hehe

publicerat i Mitt liv som jag ;);
jag bara log då jag kollade om jag fått några kommentarer....tack sandra:)

nu har jag pratat med camilla på UL och klockan 8 den 29:de ska jag infinna mig på UL om ingen bebis har kommit. då blir det ultraljud,träffa doktorn, kontroll med ctg och allt sånt där....man skulle ta med väskan ifall de ville starta på engång..... annars kollade man då hur bebisen mådde och bestämde dag för igångsättning....så vem vet, de kanske blir ett januari barn.... ska ju inte sticka under stolen med att de vore ju bra skönt, om inte annat för bebisen sedan i livet:) å få fylla år först i klassen...men bara för att man kanske kan få ha sådan tur nu så lär h*n väl komma snart....hehe

de brukar ju oftast ha kommit ut av sig självt innan dessa 14 dagar är över....och varför de vart på måndag var för att 42 fulla veckor hade gått på söndag å då gör de kollen på måndagen...annars hade de blivit exakt på dagen om de inte varit helg...är väl ingen bråttska så de kan vänta 1 dag lixom....hade de varit på lördag så hade man säkert fått komma på fredagen. ja så nu vet ni hur de ser ut.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ALLA!!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

jag har fått för mig att bebisen ska komma den 27e, varför just 27e vet jag inte. Men datumet bara dök upp i huvudet :) Vore lite spännande om man skulle ha rätt, hihi!

ANnars kan vi ju hålla tummarna på en januaribebis. Kanske först i sundsvall på det nya året, som Olle blev :)

Ha det bra och God Jul!

Kramar!

2:a kommentar, skriven , av Sandra:

.. är bara knipa tills första januari :)

Kommentera inlägget här :