hej hej!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
då står degen på 1:a jäsningen......känns riktigt bra, åh va kul att va 2 som bakar:) ser de kommande lucia baken framför mig å längtar redan, när vi får baka på riktigt tillsammans!!
lyssnar på julmusik å har de bra! lite slem skit i halsen som gör så att de känns som jag skulle vilja kräkas men inget händer....dricker massa vatten iaf. de är ju bra mot halsont.ska göra mig lite te sedan....men en nygräddad lussekatt kanske...fast då får jag nog allt vänta nån timme:)

tror jag sover dåligt eller oroligt för att de är nära å jag bara väntar på att nått ska hända....sen så tror jag att kroppen är pigg å utvilad efter de få timmarna jag får....eftersom jag inte gör så mkt. på dagarna så är väl kroppen inte så trött som de var då jag jobbade.... inte på samma vis iaf. men ska nog vila mig en stund sedan:) men man känner sig duktig då man är uppe i tid. varför jag klev upp så snällt å erbjöd mig göra frukost i morse var ju mest för mys att ha nån å äta med:)skulle ju även kolla på adventskalendern å se om den vart nå bättre efter en 2:a titt...men jag började ju vattna blommor ist. *hehe*var ju så länge sedan sist.

nu kom maria förbi en snabbis med nyckel...ska gå ut med ofelia vid halv 2 på en kisstur...

ne nu ska jag se om tvätten e klar!

tjing så länge!!

Kommentera inlägget här :