hemma igen då:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
hehe tack jenny för att du är så uppmärksam:)

ja då är vi hemma efter ett besök på sundsvalls ultrljudsmottagning. var där klockan 8 och klar vid halv 10-20 i 10 nånting.... gjorde först ul där hon mätte för att uppskatta vikten på bebisen....men eftersom de inte är någon våg utan en ul maskin så blir ju inte exakt....diffade väl mellan +/-10%, och vad hon såg där så var de väl ungefär 4200g. oj vilken bjässe:)

fostervatten mängden var oxå ok. ctg kurvan såg fin och bra ut....bebisen hade nån vio period så jag behövde knappt trycka på knappen för att registrera buffar å rörelser i magen....vart några gånger på slutet då jag fått lagt mig på sidan ist.
sen fick vi vänta på doktorn från förlossningen....de var mig en mesig karl....nyss nygjord skulle man kunna tro...såg ut som han blev generad då han patade om slida å livmoder....herregud de är ju det som de heter:) efter att han förklarat att de fanns 2 olika sätt att sätta igång, så sa jag att jag inte ville ha nån bebis förrän nästa år, nähä nä då ska vi inte "reta" din livmodertapp...då får du en ny tid....så nu får man gå varannan dag för att kolla vattenmängd å ctg. så på onsdag 08:30 ska vi dit nästa gång....då får jag komma på förlossningen på engång för då är inte UL öppet. så får vi väl se då om de väntar till den 2/1 eller om de blir "retning" den 31/12. Men nu är man ju en erfarenhet rikare:)

var en sväng å handlade påvägen hem...sen var vi på apoteket....jag behövde tvål å mer järnisar. var på elgiganten å köpte febertermometern som jag sett på deras sida....å dessutom några kronor billigare än jag sett på nätet, de är inte illa... var sedan på media markt å köpte en multifjärr å surrade lite med emil.
blev en hämt lunch på mAx påvägen hem...då jag började bli hungrig...å de var tur de för när jag gick i trappen upp så blev de prickit för ögonen.... varit mkt. intryck nu på fm.

slutsatts av dagen hitills.....de hade blivit billigare för oss att få bebis idag än att åka till birsta:)


träffade ju sara å hennes thomas (hmm heter han så) i väntrummet oxå, de skulle in på koll för ett ev. vändningsförsök....och gick därifrån med den glada nyheten att bebisen vänt sig själv...vilken tur för er!!


Villl även passa på att önska stort GRATTIS till Maria som fyller 26 år idag & svärfar Clas som blir 64år idag!! Hoppas ni får en bra dag!!Massa grattis kramar från oss här i 3:an på ängesvägen!


ha en bra dag!
väntan fortsätter....men nu gäller de bara att de inte startar av sig självt för det vet man ju faktiskt inte om de kanske gör....

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

Ja nu är det bara att hoppas att bebisen håller sig inne i några ynka dagar till.

Kramar!

2:a kommentar, skriven , av Maijsan:

Men har inet filip behagat komma ut tilsl nu bör han väl kunna vänta tills den 1 eller 2a iaf :) kram

3:e kommentar, skriven , av Petra:

Hoppas du får vänta till nästa år nu då :) Det verkar bli en stor bebis iaf, 4200 oj oj :)

Kommentera inlägget här :