hörre ni sandror...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
tror ni att ni kanske kan skriva lite mer än sandra, vet ju inte vem av er det är:(

nu var vi hemma från sista besöket hos gunilla! känns lite konstigt att de redan är över....men allt var bra som vanligt,magen var stenhård så jag spräckte kurvan...haha hon undra om den alltid brukar vara så....ja i stort sett sa jag. så hon trodde nog de var nära nu...men om inget hade hänt innan måndag tisdag så kommer UL att ringa mig för koll och ÖB utredning...å fattade jag rätt så skulle jag sedan då få tid den 29:de på clas och maria´s födelsedag...men tycker att om den inte kommit innan dess så kan jag gärna vänta med igångsättning tills den 31/12:)

gjorde lite ont å spännde i magen då jag ställde mig upp från brittsen....de var bara bra de sa gunilla...haha så hoppas du lill* vän vill komma snart! Vart iaf. sista besöket hos Bm händer de nått nu framöver så äre de förlossningen som gäller....vad de än är man undrar över eller känns konstigt.

ne nu ska jag gå en sväng på toa å sedan vila lite!

baj baj! förresten äre bara +4 inte som jag skrivit +5 idag.jag räknade från lucia men de är ju faktiskt dan efter jag byter vecka. så idag är alltså v 41 (40+4)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Hej!Det var jag Sandra i Sthlm som skrev förrut :-)Kram

Kommentera inlägget här :