ja då var man klädd i mysisar

publicerat i Mitt liv som jag ;);
å väntar på att rix kan börja på tv så man kan se lite innan baket startar:)
somnade iaf. mellan halv 5 å 6 på soffan....hade ställt klockan på 6 å de var tur de för då var jag visst trött:) gjorde iaf. frukost som jag lovat,diskade undan den å nu har jag börjat vattna mina orkidéer:) blir ju torr lite fortare nu när jag har elementen på,men de är tur de vill svälta lite:P än så länge har jag inte upptäckt varken stängel eller knopp...brukar ju hitta nått då jag vattnar, men nu vet man att de är då de brukar synas så då kommer de väl inga....hmmm

mysigt ute nu när de är mörkt å man sitter inne med advent i fönstren tänt...ska skrubba stol å balja sedan oxå som vi hämtade igår....ska nog gå att få till som ny!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maijsan:

är det inte så att i slutet kan kroppen ställa om och börja vakna titt som tätt för den sista förberedelsen innan bebis? eftersom du förmodligen kommer vakna och mata lite titt som tätt sen ;) ja säger ju de, välkomen bebis, lördag eller söndag!!

2:a kommentar, skriven , av mamma:

Jag vattnar inte oftare för att det är varmt på elementet och jag låter dem ju inte heller stå i vatten utan öser bara genom dem med några mått.

Vattna inte ihjäl dem nu bara för att du är hemma...tur att de är omplanterade iaf. haha

De som har stängel vill ju ha lite vatten förstås men de som vilar kan ju vila.

Älskar Dig !

Kommentera inlägget här :