jajajaja

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja jag får väl de men de går trögt.... nu tar vid dagarna en i taget bara..... inga långa planeringar:) idag äre ju alltså den 26 december å fortfarande har INGET hänt.....förutom att jag ibland får gå som en pingvin (som janne kallar mig) innan jag lixom kommer igång....

men uträkningen som jag la in igår skulle ju kunna stämma...får väl se vad de säger på måndag....de är väl klart att en sådan tabbe skulle kunna hända mig... fast kan jag få en januari bebis så kan jag förlåta dem:) annars äre bäst att de har en bra förklaring till varför det bidde så här... skiter i deras räkning å mätning vid UL.

ne jag tror jag ska koka mig lite gröt så de finns till imorron,nu medan janne ändå sover...de lät som han höll på att vakna där en stund då jag låg å vred på mig...själv klev jag upp 7 min över 9...

var in på facebook förrut å där verkar de va många som ska trängas på rean idag....usch så hemskt!:) de har lixom inte varit nått för mig det...massa folk som rycker å sliter...massa kö till både provrum å kassor...å sen äre mest gammalt skit de hänger fram som de vill bli av med....fast de är klart, visst kan man göra ett fynd ibland...den fruktansvärt dyra koftan kanske är med på rean....å då äre ju klart värt det. har man tur kan nått finnas kvar senare dagar oxå.... men just nu äre inget sånt jag behöver...hehe hann ju  inte tappa magen å få tillbaka lite av formen till jul....då bebis aldrig vill komma ut.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

på Gina, Bik Bok och Vero Moda var det bara "nya" grejjer dom hade på rea, alltså inga gamla kläder som dom plockat fram, för en gpngs skull känns det som! Så jag har verkligen fått dag på fina saker idag!

Ibland ska man ha tur :) Och det gäller att vara ute i tid annars är det bara XL och L kvar, hehe..Kram på dig och kulan! Som enligt mitt huvudet kommer ut imöra ;)

Kommentera inlägget här :