SLUUUUUTA!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
tjata! tror ni på fullaste allvar att vi inte skulle ha sagt något om bebisen kommit? räcker väl att man själv väntar å letar symtom så man blir galen..utan att en del ska fråga å kolla varje dag....när någon frågar nu om de inte kommit nån bebis så svarar jag bara....jag har inte sett nån....

men vänta tills ni själv får barn....då äre pay back time :P

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Evan:

Hej! De känns bra, har två dagar kvar på jobbet nu sedan ska jag bara försöka vila. Jag vet faktiskt inte vad jag tror om "ankomsten", hoppas ju att den inte tänker titta ut före 09 iaf men barnmorskan är av en annan åsikt :/ Annars är allt klart, vagn o bilbarnstol står o väntar här hemma! Hur känns det själv? Förstår att de är jobbigt med alla som frågar om de är ngt pågång. Men hallå! Som att man inte skulle informera släkt och vänner när de var dags fniss // Lycka till iaf, tror inte de är så långt kvar för dig nu ;)

2:a kommentar, skriven , av Maijsan:

irritation på hög nivå... naturligtvis så funderar man om du är bebis på väg när du inte uppdaterar... själv skiter ja i inläggen och frågar tommy varje morgon när han kommer in med ofelia "va grannens bil hemma" de är han som får stå ut med mitt tjat iaf ;)

3:e kommentar, skriven , av pernilla:

Hahaa å jag som trodde du låg inne krysta nu :) hehe vet preecis hur jobbit det är då folk frågar å riinger. hövvva. men då folk börjar ge upp då kommer den :)

4:e kommentar, skriven , av Veronica:

Jag vet preciiis hur det är! Fick lust att sluta svara i telefonen osv bara för att!

5:e kommentar, skriven , av jempa:

jag tycker det e lite konstigt att folk inte kan förstå hur jobbigt de måste va o höra den frågan hela tiden. Man kan väl själv sätta sig in i situationen fast man inte varit gravid någon gång. Klart det e skitjobbigt att alltid höra samma fråga: "har det blivit nåt än?!".

Därför frågar jag inte heller, utan jag väntar tills du skriver istället :) Antar att det uppskattas!

Kraamar!

Kommentera inlägget här :