torsdag!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nu har jag ringt babyproffsen för å tala om att vi kommer å hämtar vagnen imorron, precis som vi kommit överrens om de och jag.
janne kom hem med lite mAx middag till mig,duschade,klädde på sig igen å for in till stan för att äta middag med jobb-grabbarna för att äta på tandorri tror jag de var...sedan ska de åka på hockey!
själv har jag sovit en stund på soffan...pratat med min chef som ringde å tala om att den 11 ska de ha ett litet julbord å så ska man köpa ett paket för 30:- som börjar på S. hon undrade även om ingen bebis kommit.....neee sa jag...och att jag skulle komma på julbordet om inget annat hänt! Mina jultidningar hade oxå kommit...så vi kanske kan åka förbi imorron å hämta dem...så matilda får pengarna för dem...ifall jag inte kan komma till veckan ....tssss.

undra om man skulle åka på ikea...alltså på själva ikea.kika på ljus.men orkar egentligen inte....skulle kanske ha varit på gallerix för å köpa julkort oxå....usch så jobbigt allt blev...men jag får inte sova så mkt. mer nu för då kan jag inte sova i natt säkert.
What to do?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maijsan:

ja följer gärna med som sällskap om du ska åka, bara jag är emma till 18.00 ;) Jo jag förstod ju vad du menade... men kanske var det bara jag som tyckte de ser "deformerade" ut... haha jag är ju så konstig när de gäller annat liksom ;) haha!! Tommy va iaf helt knäpptyst under Ulbesöket och slet inte blicken från skärmen... roligt när man faktiskt märker på "papporna" att de hänger med och är intresserade... men som du säger, de är nog mkt mer verkligt för dom då!! håhå jaja... värkar, kan inte tänka mig nå annat än att de känns AAAAJJJJ!!

Kommentera inlägget här :