usch vilket väder,men ut har man varit ändå:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
typiskt att de ska snöa då man väl måste ut....men har ju fått en del gjort. tog med mig soporna då jag gick,sopa å skrapa bilen....pelle sa jag skulle köra försiktigt. tog även med mig basen till bilstolen,måste ju börja tömma lilla rummet nu så de blir lite ordning....spec. ifall vi måste ha vagnen där innan vaktis fixat där vi ska ha den! satte även fast den....åååh nu lägtar man ännu lite till efter bebis:) men barnmorskan tyckte jag såg framåt iaf. då jag pysslade med advent å var på firmafest.
alla värden var som vanligt bra. SF måttet var 37...1 cm på 14 dar..nu har de börjat sjunka rejält. hjärtljudet var på 146. Blodtrycket var 129/68 och vikten var 88kg, så 12kg har jag gått upp sedan inskrivning. man brukar gå upp mellan 10-15kg så även där följer jag boken sa hon...*haha* och de bästa av allt huvet är nu FIXERAT!!! men de är ju inget som säger de händer nått i natt för det....men de är en bit på väg:)fick känna huvet oxå med ena handen å de gick inte flytta på som sist jag fick känna....häfitgt...bebis vart lite arg då hon kände på klämde....magen vart alldeles hård:)

sen efter jag varit till BM så har jag varit på ica å storhandlat lite.... måste va massa vuxenpoäng att göra det själv:)
4kassar med massa mat...lite till som behövdes....men de får vänta till senare, inget akut.....ska ju bära upp skiten oxå...men grannen mia kom samtidigt som mig så hon erbjöd sig att hjälpa mig med några,då de vart så tungt annars....så vi fick 2 var!! *tack tack tack för hjälpen*
 tro om hjärtat är påväg hem så man ska börja med maten....fast den går ju rätt fort att göra! blir soppa idag...bra med värme för mig ömma hals...glömde te, tur jag har hemma iaf. så jag kan dricka ikv.!

ha de så bra så länge alla!!nu ska jag gosa lite med eddie som sitter bredvid å är sällskapssjuk!

kram
Kommentera inlägget här :