dagen var mkt. trevlig

publicerat i Träning;);
önskar fler sådana! var ju om ergonomi och uppföljning av filmningarna som de gjort på vissa ställen av alla grupper på "problem" i arbets sättet.hur vi jobbar kort och gott. ska bli mer utbildningar och grejjer längre fram i maj för oss rygg/friskvårdsombud somk vi sedan ska lära ut till våra kollegor i bästa möjliga mån...sedan ska vi få ta mopp körkort;)
så där var vi fårån halv 9 -strax efter 14. sen var det bara back to work i 3timmar till. efter det så gick jag o åse på ego för å gymma lite.Jag bokade även in en intruktörstid på gymmet, man kan aldirg bli för lärd. Jag hatar ju annars gym men måste börja gå där mer så jag får lite fom oxå å mukkler:) så då kan de ju va bra så man vet vilka maskiner som passar mig mest och då mest för att bygga upp fram förallt rygg,armar,axlar och nacke, kan vara väldigt bra i det jobb jag har..

idag vart det 12178....lite men det beror ju på att jag suttit mkt. på möte idag å då får man ju inte röra sig så mkt. som man annars är van! har ia. packat bad väskan tills imorron bitti så nu ska jag borsta tänderna och sedan gå mot sängen!

natti natti

Kommentera inlägget här :