nu har vi gått på en prommis....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
men idag vare thomas som följde med....maria å ofelia gick lite före...vart samma runda som igår men de var mkt. skönare idag:) innan det så vart de en fika ute på gräsmattan....bordet var ju ledigt, måste man ju passa på:)

vart en sallad på titanic idag,men var alldeles för varmt för att orka äta särskillt mkt. men var alldeles lagom med sallad för orkade inte göra nån mat hemma för de var alldeles för VARMT.

nu äre bara dusch å sedan sängen som gäller....börjar ju 6 imorron men ska ta bilen så får jag sova lite längre! *najs*

imorron blire middag klockan 17:00 på skeppsbrokällare med med janne å familjen mattsson. sen så slutar jag 13:00 imorron de är fett najs;)

*kjam å natti*

klibbigt,fuktigt,

publicerat i Mitt liv som jag ;);
usch var alldeles för varmt för min smak idag iaf. för prommis,...men kom iväg på maria´s å min korta runda....offlan å maria var oxå med, men var mkt. skönare väder i går å dan innan än idag:( nu blire dusch å sedan skräckis med hjärtat!!

nu är korten i ramarna....men var inga bra ramar från ica.lite bort skavd färg fast de var inplastade....syntes inte när jag kolla på dem:( sen så var glaset hackigt i kanterna....men men blev fint iaf. svårt å passa in bilderna i ramen då de vart lite mindre då man klippt bort massa vitt som bara var på en sida....enklare om de var på båda sidor:)
Mamma har fått sitt nu,tyckte de var tydligt man kunde se ändå på bild!

nepp in i duschen vare!!

hej hopp!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
jätte skoj med bebismage:) nu äre ju bara halva tiden kvar....om man inte måste gå övertid förstås....hmm

har varit å handlat med mamsen idag, köpte ramar till Ul-korten som jag hämtade ut idag....korten vart mkt. billiagare än jag trodde de skulle bli.....var ju en glad överraskning! ska kila till mamsen snart med ett kort. frågade på affären vilken färg hon ville ha på ramen....hon ville ha en riktig bebis inte nån kromosom sa hon då...haha hon är för rolig hon!! men hon får denna å titta på medan hon väntar:)

nu ska jag kila!!

kram så länge!

lägger in en bild på janne å ofelia
(fotograf, Maria)

sovv så bra:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja i natt har jag sovit gottäven fast jag var upp vid 10 i 2...så somnade jag om å halvvaknade innan klockan ringde å tänkte att jag fått sova länge,men att de var så skönt så klockan behövde inte ringa just då:) men de gjorde den ju tyvärr strax där efter....men men får försöka lägga mig i tid ikv. med så jag är piggis imorron! nu äre dags å åka till jobbet! skönt med sol men de blir nog lite kallare idag,som igår kanske,....men de funka,huvudsaken att solen skiner då blir man piggare! även fast man helst hade legat på en strand å solat å kanske även tagit sig ett dopp...men men man får inte alltid välja....pengarna behövs så jobba behöver man.får väl ta lite semster nåndag så man får lång helg eller så!

ne time to go!

nu har jag lite färg igen:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp nu har jag fått lite bryn å klippt lite....måste dock komma in en inpacknings period igen, de var länge sedan nu....håret var lite torrt...har bokat in en ny tid i slutet på september för färgning.....ingen idé nu tyckte jag innan man skulle åka utomlands....då de bleks å blir urstvättat....

blev dålig i magen nu ikv. men efter att ha sprungit på toa fram och tillbaka så släppte det....inte samma förbränning längre....allt stannar kvar....blev alldeles skakis men tog en samarin så ska de nog bli bra tills imorron....kan ju inte va hemma från jobbet....de blir dyrt,måste ju spara till fick pengar å allt annat som behövs framöver....får söka sponsor ;)

ne nu blire sängen, bidde tröttis efter mitt mag problem!

var iaf. kul å surra med therese idag då jag var där idag å fixade till mig:) *kram påre*

vart även en prommis idag från grönborgs å till kommunhuset i de fina vädret då vi skulle lämna bilen där...å sedan så blev de en prommis nu ikv. hemma oxå..så har nog varit ute å gått nästa 1 timme idag. efter att janne hämtat mig i stan så var vi en snabbis till thomas oxå å fikade lite....

en kort version av idag!!!


natti natti!!

IDAG SMÄLLER DET!!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp...kommer komma hem som en bitvis ny människa:) eller jag  blir ju hämtad i stan tom.

MÅSTE komma ihåg å skicka blombud till janne´s mormor idag som fyller 93år imorron!!

ne nu äre dags å gå mot bussen!

skönt med kort dag idag....1 timme kortare är bättre än som igår 1 timme längre:)

27 dresses

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp den har vi precis sett klart....den var ju så gullig:) nu äre dags å sova så man oarkar upp imorron samma tid....

natti natti, dröm sött,sov gott!

nu kan man slappa med gott samvete!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja för nu har jag både ätit,surfat,slöat (nästan somnat i soffan) skit ont i ryggen då jag skulle upp....ut på en kort prommis med janne, sedan hem å träna...nu har jag precis duschat å tvätta håret..ny smord om både kropp å fötter *myyys*
idag har jag dammat av fläkten i sovrummet oxå så man kanske kan sova lite bättre i  natt å inte behöva vakna fera gånger svettig:(

imorron ska jag träffa söta therese sista gången innan hon åker till L.A *läntar*
känns mkt. bättre i ryggen nu efter både prommis å träning....innan jag gick kunde jag ju knappt luta mig framåt för å hitta shortsen i garderoben....men vart mkjukare sen jag rört på mig å verkligen tänkt på hållningen!! så ska verkligen försöka ta mig ut varje kväll..... gick faktiskt bättre än jag trodde fast jag inte gått på länge.....

tjilevippen

dags för middag snart

publicerat i Mitt liv som jag ;);
huuuungrig nu å de vattnas i munnen nu när jag känner lukten....potatisbullar å bacon blire idag *mumma* sen blire prommis med hjärtat å sedan lite träning...prommisen som uppvärmning gympa å dusch:)ska försöka va duktig å göra varje dag! idag har jag GRYMT ont i ryggen.... men vi hann klart med minerva idag så de var skönt....men många timmar blev det....12 + 8 :) alltför att slippa gå dit imorron!!får vila mig i soffan till film ikv.!

ne nu ska jag se hur de går för kocken..!

tjing!

tröttast,måndag morron

publicerat i Mitt liv som jag ;);
trött är jag,svårt å somna igår var alldeles för varmt:( men somnade nog där efter 22:30 nångång....skönt iaf. med ny bäddat i sängen.skön kudde var de oxå! ser inte ut som de vill bli sol idag men man kan ju alltid hoppas!! lättare å jobba då, å så kan man sitta ute på lumchen å sola sig lite:)

ska snart bege mig mot bussen!!!

ska börja 6 idag å jobba till 15:30....ska jobba in 1 timme så börjar lite lätt idag då man vilat under helgen:) ska ju sluta lite före 14 imorron:)

ne dags å dra mot jobbet!!!

bye bye

mysigt,mätt och belåten

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp nu är jag mättis i lill magen!plutten är nog oxå mätt hoppas jag....vi har nyss kommit hem från china (ming palace,bästa stället i la stada) det var jag,janne,maria och tommy som åt....vi fick bord på en gång å maten kom oxå ganska fort....kände hur de vattnades i munnen på mig då vi väl var där å hade beställt, vart efterrätt till mig,janne och tommy oxå....maria skippade å nöjde sig med cokladen som kom med kaffet...duktig hon!! men jag bara måste trycka ner friterad banan med glass,de hör som till då man är på china:)
sen åkte vi på hemma kväll å kikade...hittade en clintan DVD-box som svärfar ska få,han gillar verkligen de filmerna!! sen så köpte jag skräckisen Wind chill....får se den till helgen kanske....gillar inte skräckisar sent på kvällen då jag ska upp tidigt å jobba själv...lite löjligt kanske men sånn är jag!trdde ju brorsan Frazze där oxå de var skoj!vi skjutsade hem honom, hade hade visst glömt nått hemma som han var tvungen å ha då han skulle spela musik på o´learys ikv.

nu ska jag bädda rent i sängen å fluffa till min nya kudde!!*myys å sova i renbäddad säng....dessutom helt nya sängkläder *självklart har jag tvättat dem innan jag använder dem*

tror dock att jag fått lite färg,stramar lite i ansiktet...finns hopp även för en blekfis som jag....annat äre för syntet negern janne....de är han som tar alla mina stråla då vi är i solen tillsammans :P

allt för idag!!

lycka till på jobbet imorron jempa första dan efter semstern kan ju kännas tung men brukar gå ganska fort....du har ju haft en kanon sista vecka då du kunnat samla lite färg:) får ta en fika framöver!!

ha de så bra alla vänner!!


*kjam*

vecka 21

publicerat i Mitt liv som jag ;);

Barnet

Fostret har ännu inget underhudsfett. Det sväljer fostervatten och tränar därmed matsmältnings-organen. Fostret kissar i magen.

Tänderna börjar utvecklas nere i tandköttet. Fostret har hårväxt över hela kroppen men det faller av vid födseln. Antikroppar förs över från mamman till fostret.

Vikt 420 gram.

 

Mamma

Nu börjar en härlig tid. Magen syns väl, men är inte alltför stor. Illamåendet och tröttheten har ofta gått över och diverse småkrämpor du kan drabbas av i slutet av graviditeten har inte börjat än.

Har du oroat dig för missfall så har troligtvis den oron minskat markant vid det här laget. Din viktökning ligger troligtvis någonstans mellan fyra och sju kilo.

 

 

Pappa/partner

Vid den här tiden börjar de så kallade "hundra lyckliga dagarna" eller den "gyllene perioden". För några kvinnor är dessa begrepp relativa och måste sättas i relation till illamåendet och tröttheten de tidigare känt. Prata med din partner så ni är överens om vad hon behöver för stöd. Glöm inte att även säga hur du själv känner och mår.

 

v 21 (20+0) =140 dagar kvar!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
Alltså är det halvtid idag!!Hoppas resten av tiden går minst lika fort! å smärtfritt:)

Min graviditet - BF Lör 13 dec 2008
Uträkning utgår från dagens datum: Sön 27 jul 2008.
Din graviditet startade Sön 9 mar 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 23 mar 2008 (ägglossningen).
Du har gått 140 fulla dagar av 280 (50%).
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 0 fulla dagar(v20+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Lör 13 dec 2008
Du har 140 dagar kvar till förlossning.Vecka 21 - 27 jul - 2 aug 2008
Kroppen: Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern, det kan man avhjälpa genom att dricka mycket. På så sätt rensas kroppen från slaggprodukter.
Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt. Unvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och miniralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytandemedicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln.några mer bilder...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
inte nån riktig ordning än men sakerna har iaf. kommit in i skåpet:) ska nog dock plocka bort lite saker i skåpet som ska få flytta till källaren....
janne har varit hos tommy å kollat på trav medan jag låg i min baden baden å solade.....sen gjorde jag mat...så janne å tommy kom hit sedan för att äta med mig....lyckat vart det trots att tommy tydligen inte gillade fisk... :) men tur alla blev nöjda å mätta iaf.!
ska ta med en matlåda till maria oxå som hon får sedan då hon kommer bort till tommys mamma....eftersom hon inte kunde vara med på middan då hon jobbar...snäll som jag är:)

kommer några fler bilder men mkt. som ska bort som står framför allt..*hehe*

nu ska vi på söndagsvägen på partaj! efter åtta nångång kommer maria!!!

varmt å vi möblerade..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp igår gick jag en sväng med evelina på stan,lämnade in korten på framkallning...klart på onsdag:) sen åt vi en varsinn mjukglass men man var tvungen å va snabb för den smälte fort:)

sen när jag kom hem efter en SVETTIG bussresa så var de dags å leta rätt på janne å han hade gömt sig hos min mamma...sen när han kom hem så var de dags å möblera om i vardagsrummet....massa saker över allt,så vi fick flytta en grej för att kunna flytta nästa osv. som ett sånt där spel då man ska få till bilden rätt igen :P soffan vart damsugen rakt igenom oxå....var som storstädning...hade ju vanan inne sedan tidigare på dagen då jag damsugit möbler på jobbet som kollegorna oxå hade gjort.....(eller inte,hatar att städa efter andra.)

sen när vi hade bökat på å fått de mesta så bra som de gick så fort vi ut till Nolby å våldsgästade tommy och ofelia som kollade på travet,lite senare på kvällen så kom även maria hem (ute hos hennes föräldrar).vi fikade lite....men när klockan var mitt i natta nångång så for vi hem för då var jag så trött så ögonen gick i kors....tar på krafterna å va vaken å jobba en hel dag, inte som förr *skratt*   var iaf. en tok mysig kväll!!

ne nu blire ut i solen men just ja, skulle ju göra lite lunch först!
 

solig,het,lördag!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
sitter just nu inne å svalkar mig,tänkte göra mig lite lunch.
nu har vi möblerat om här hemma....så snyggt blev det, blir nog ännu bättre bara lådorna försvinner oxå och vi får en snygg matta på golvet. bidde en tavla,en sideboard och tv-bänk.så de är lite små plock nu mest bara....klev upp 9 imorse för å fara på miljöstationen med gamla bokyllan,tog en del då sedan fick janne hjälp av tommy att slänga de tunga delarna då kana inte får bära tungt! 1 dag till halvtid! ;)

lite bilder:
tv:n på bilden är ju inte våran.....kommer bild på det sedan då bänken är ihop byggd!

känns nästan som lördag....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
förutom att jag måste åka på jobbet:( har precis ätit 1 segkaka å ett glas mjölk till frulle....*gotta* 15,8grader i skuggan här på köksfönstret....*loveli*
blir nog lika varmt idag med.....måste nog gå ut å sätta mig på lunchen idag så jag får lite sol på mig...som vi gjorde igår på fikat!*myyys* kunde ha suttit resten av dan....sa de till maggan oxå (chefen) å hon sa bara mmmm men duktig som man är så gick man in å slavade 2 timmar till....
när vi kom hem från worket så vart de burgare på alnö....sen så satte vi oss på ballis å mös i solen,jag hade skurit lite vattenmelon....men så kom sandra å frågade om jag verkligen inte skulle med på ljuspartyt...började om 15 min....man skulle ha med sig en liten handduk,skulle väl va nå fotbad eller så....lät ju mysigt i de fina vädret å sitta ut med massa brudar å surra skit:) så jag sa ja,jag kommer strax ska bara hämta handduk....sen bar de iväg...de var både fotbad å handbad å GUUD så mjuk både händer å fötter blev...så jag slog till på de lilla fot paketet å 2 paket med teljus.....skulle ju inte gå för jag inte borde handla men nu bidde de så ändå....tyckte fot grejjerna var så bra, å nu vet man ju hur de känns...de gör man ju inte när man köper på affären....handkräm finns de ju massor av som man kan köpa på andra ställen.....eller så kan jag köpa de sedan nångång om 100 år:) vart iaf. en helt underbar kväll!!

när jag kom hem så var marta å david här å golfade med janne....sen provade de en massa andra spel oxå....efter 22 nångång kom jag i säng....trött som få då klockan ringde vill jag lova...vaknade vid 4 å fick sova 1½timme till *lyx* har inte vaknat för å gå på toa en ända gång i natt...måste varit helt slut i kroppen....

idag efter jobbet ska jag gå till fotoaffär´n å fixa med våra Ul bilder tror jag så de blir gjort nångång....vet ju inte hur länge de där håller....så kan jag rama in dem sedan:) kanske fråga evelina om hon vill ta en mjukglass medan jag väntar på bilderna! ska skicka ett sms under dagen!!

ojsan sikket långt inlägg de blev idag...känner mig rätt piggis idag, än så länge:)

idag ska janne å david till hörnösand å shoppa hem till oss.....oj så fint de kommer bli!å sedan på IKEA en sväng oxå....janne ska köpa sig ett eget skåp som han ska putsa på har han lovat!! ;)

*ha de så bra i solen, glöm inte solskydds faktor*

KRAAAAAAAAM

varmt som attan...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
men sååå skönt, synd bara att man måste jobba:( men satt ute på eftermiddags fikat...i solen å åt glass de var mumma det:)
imorron äre äntligen fredag! och idag ahr de känst mkt. bättre att jobba då jag haft bältet,känns ju lite iaf. men absolut inte som de övriga dagarna! men gud så orken tar slut fort i de här varma vädret....trodde jag skulle svimma imorse då jag körde kombin i entren....blev ju så fuktigt å så köra runt runt....var alldeles snurrig då jag var klar...tur jag hade med mig vatten så jag tog en paus när jag var klar....

nu blire ut i solen tror jag!!
ska skära upp lite vattenmelon å ta med!! muuums....
ha de gott alla mina vänner!har ju för sjutton glömt...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
att vi gick ner för att kolla när Ostindiefararen Götheborg anlänge idag vid 10:20 i hamnen. Gud vilket stort skepp....häftigt å se!! sen blev det lunch på Viktoria.....maria sa dock att de inte var bra där,men fick aldirg höra vad som var felet....måste ta reda på,äter ju typ aldirg där annars....tycker ju att stekhuset är bra mkt. goare!!

sen efter jobbet så hejjade jag på Siv å Dennis (jempas päron) när jag gick ut från ikea å de in:)

ne nu äre snart dags för kalajs:)

nu har jag burit ner

publicerat i Mitt liv som jag ;);
TVÅ KARTONGER med kläder som jag av förståeliga själv inte kan ha längre...tog dem bara till förrådet,kanske kan växa i igen:) så nu slipper jag snubbla över dem i mörkret när jag går  toa rundan:) gick då in en sväng till tommy å maria med men nu är vi hemma å ska duscha,ska dit å fika sedan!
Nu har jag förresten gjort mitt träningspass oxå...gick riktigt bra....känns konstigt då de är nått i magen...åker som runt där inne känns de som....min lilla honungsmelon:) så nu ska jag försöka göra de där varje kväll plus prommis!

nu blire dusch å hitta nå kläder!

see you!

jo de visste jag redan...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
att jag var född på en måndag, då min mamma är så duktig att skriva upp saker i min första bok!:)

idag har varit en vanlig dag på jobbet....förutom att jag var till cicki på företagshälsovården å fick lite hjälp med min rygg. Hon kollade igenom min kropp å de visade sig att jag redan innan bebisen ,är lite mer rörlig i kroppen än vad man brukar vara så hon såg att jag var en sådan som kunde få fötterna bakom huvet då jag var yngre:) för armarna ska tex inet bli alldeles rak när man rätar ut dem...å de vart min.
sen fick jag ligga på rygg å hon bände med mina ben å tröck till å de kändes men mer på höger sida än vänster...fast de kändes där med! så hon trodde helt klart att de är fogarna som börjar släppa på sig lite. Man producerar ju nått i kroppen då man är gravid som gör att kroppen blir mer rörlig då för att bebisen ska få plats....vilket då kommer att göra att jag kommer å bli väldigt mjuk i lederna....så jag fick några övningar som jag ska göra varje dag plus promenad oxå först kan man ta den så blir de som uppvärmning... sen fick jag gör övningarna så många gånger jag ville...klarade jag 15 så skulle jag inte bara gra 10 osv. sen fick jag låna som ett bälte att sätta över höfterna, inte likt de som man kan få på MVC men fick låna detta iaf. tills jag ska dit den 14/8. *snäll hon var* och det vart mkt. skönare med bätet över än vad de var innan så är nog skönt när nått håller ihop.

Sen annars idag är det inte heller någon vanlig dag för idag fyller TOMMY 28 år!!! *stort grattis på din dag!!!* ska dit och fira honom lite senare ikv.
annars så har jag precis ätit middag,blev pytt i panna med stekt ägg...mmmm

skriver kanske mera sedan!

idag är förresten ingen vanlig dag!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
NEJ för det är Eva´s födelsedag!! STORT GRATTIS på din dag!!
 MÅNDAGSBARN är en ögonfröjd och är snällt och rart. Den som är född på en måndag, är oftast svärmiskt lagd, och har ett sinne för poesi, är mild, vänlig, godhjärtad och hänsynsfull.

ny duschad men fortfarande trött...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
mmm blir soff läge å lite glass i till allsång på skansen...undra vilka som ska va med? ska kika programet sen blire lugnt!
usch vilken lång vecka detta blir....känns som onsdag eller torsdag......fast de BARA är tisdag.

over and out!

nyss kommit från jobbet...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
usch å fy va trött jag är nu, ont i både rygg å fötter....hungrig dessutom....sen blire dusch å soffan....ska se allsång ikväll hade jag tänkt:)

imorron ska jag till sjukgymnasten på jobbet å kolla lite vad vi ska hitta på! hon pratade lite om hur de såg ut på hennes rum å lite allmänt sådär å i nästa andetag så säger hon rakt ut, "Å du har en bäbis i magen" ja de har jag....å så berättade hon en halv pinsam historia om när hon var nyutbildad för typ 20 år sedan å hade nån grupp nyblivna mammor....osv. där hon trodde de var både mammor å blivande,men alla hade redan fått...men på mig så gick de inte å ta fel att de var en bebis mage:)

ne nu ska jag vänta på maten....slutade ju 5 men vart klar strax efter så han inte med kvart över 5 bussen så fick vänta till kvart i 6 ist. :( så jag var å hälsade på söta therese å bokade om min tid ist.!! *kul å se dej*

*kram kram*

vaknat...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
i natt att jag var täppt i ena näsborren...den som jag är snorig i....å nu nä jag vakande är jag fortf. de men jag har inge ont i halsen längre, inte på samma vis...känner lite i svalget precis på översidan om man säger:) så kanske de är på väg bort nu!! måste ju iaf. bli frisk tills vi ska utomlands! ska kolla idag när jag kommer hem fårn jobbet om vi har alla kort å grejjer som man måste ha för att åka.

nu åker crille på jobbet å själv så får jag va hemma 30 minuter till:) fast jag börjar egentligen 7 å slutar 16.....
vaknade vid halv 6 å var jätte kissis plus att jag var hyffsat pigg....men vaknade nog mest till för jag har nog säkert i det undermedvetna hört att hjärtat kommit hem...för han kom å la sig strax efter!

nepp nu ska jag borsta tänderna!!

ha en bra dag alla godingar! hoppas solen lyser på er lediga idag!

åt ju förresten honungsmelon hos anki och magnus å barnen igår....oj shit så stora de är....(åt ju inte en hel utan klyftor) nått så stort finns alltså i min mage nu....*häftigt*

*KRAM*

hemma igen!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nu har vi varit bort till dem å hälsa på...alltid lika trevligt! middag å fika så nu är man proppis till och med lite bubblig i magen, blir de då man sitter still för mkt. anki undrade om vi hade nått å berätta!?!?!? ja den kommer i december sa jag då:) hon vart alldeles tårögd....."åååh nu kommer tårarna"
ne nu ska jag borsta tänderna å sedan gå mot sängen så jag får vila mig!
janne fick ju åka till ryggen för de var nå fel igen..så han kommer väl hem i natt eller imorron någongång!trist å sova själv..

natti natti alla godingar!

nu har vi nyss duschat!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ska åka bort till anki, magnus å barnen nu på en fika....hon hade visst varit å handlat massa gott på affären,melon,glass å strut å grejjer...*mumma* tur jag lämnade ett fack i magen tomt:)

skriver kansek mer sedan om jag orkar,....fortf. snorig å har nyst till och från hela dan....så de tom högg i ryggen där jag redan har ont....kicki sa jag inte skulle hålla för näsa så gick de bra....men då skulle hon ju bli snorig å de ville hon ju inte heller....ahah
tror inte riktigt min rygg pallar å jobba en hel dag med massa böj å slit...spec. inte då man varit ledig å inte rört sig på samma sätt....de onda har fått vila lixom...kansek blir att ligga lite med värme ikv. innan man somnar!

nepp nu ska vi bege oss!!


krya på dej maria å hoppas de inte de är nå allvarligt!! *kram*


*kram kram så länge*

måndag morron å jag har halsont:(

publicerat i Mitt liv som jag ;);
vem faen äre som smittat mig med förkylning...?? inte snällt iaf.! kännas alltid lite bättre i halsen under dagen mot kvällen men snorig å nyser....å på morron gör det tok ont i halsen:(

jeje dags å åka på jobbet snart....skönt de var att få somna om 4 timamr tills edan man varit på toa i natt....min kropp vill nog helst jobba 7-16...iaf. börja 7 å sluta 15, de vore ju det bästa :) men kanske blir nån ändrad arb. tid på slutet..får se hur man känner sig!

nepp dags å borsta tänderna!!!


tjing tjong!

kolla lite film innan dags å sova:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
har spelat lite guitar hero nu när janne var borta,gick riktigt bra....inte så mkt. miss mer än på vissa låtar,bra för att inte ha spelat så mkt.! har öppnat massa nya låtar..är på 3 nu..vet itne hur många nivåer det finns.....
janne fick iaf. komma hem de var ju tur.....får se om han ska jobba imorron eller om jag åker bussen till jobbet, ska iaf. kolla när den går!

natti natti

nyss ätit middag å janne fick precis åka

publicerat i Mitt liv som jag ;);
in till jobbet å se om de gick att lösa därifrån, annars måste han åka ner till hofors tror jag de var....tur vi hann äta innan iaf. så han är mättis!

Nu är bäbis ungefär lika stor som en honungsmelon.
 
 

Vecka 20
Barnet

Barnet är ungefär lika stor som en honungsmelon huvud till stjärt. Alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20, sedan ökar skillnaderna.
Fostret får nu det vita fosterfettet som ska skydda huden mot fostervattnet. 

Vikt 350 gram. 

 Mamma

Grattis, nu är halva tiden gången! Nu känner många att fostret rör sig i magen men det kan också dröja ytterligare. Livmodern växer och magen blir större. Ibland kan navlen puta ut. Det är inte farligt. Både den och magen åker tillbaka efter förlossningen.

Storleken på magen varierar från kvinna till kvinna.

Jämför inte med kompisen som är i samma vecka, det är så olika. Från och med nu växer magen däremot mer regelbundet eftersom barnet koncentrerar sig på att just växa. Måttet ökar med ungefär en centimeter i veckan. Nu behöver du också extra järn i kosten.

nu har vi nyss ätit frukost

publicerat i Mitt liv som jag ;);
bidde juice,nybakad fralla som vi köpte på ica igår å ägg *mumma*
nu har jag blivit förkyld oxå,vakande med mer halsont å snorig...nyser hela tiden typ:( imorron äre dags att jobba igen.....7-16 men bara 5 veckor å 5 dagar kvar till nästa ledighet:)
nu ska jag hänga tvätt å starta en ny maskin!
ha en fortsatt trevlig söndag!

nyss kommit hem från thomas å brudarna:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
yes, 2 små söta voffsingar vid namnen sigrid å ingrid...som för överigt är mr och dotter....så jäkla söta...kunde ha tagit med mig ingrid hem (minstingen)
vart iaf. mini-golf vid folkets park thomas vann,janne 2.a å sist min inte minst jag (ja nån måste ju komma sist,verkar vara min lott i livet)
sen åkte vi å såg lite båtar i hamnen en kortis....var inte så jekla spännande:( så vi åkte hem till thomas å kika på sommarkrysset å sedan filmen på 4.an. börjar få ont i halsen igen å känner mig slämmig....vill inte bli förkyld:(

nu äre dags för bädden!!

*kjam*

nu har vi nyss ätit med

publicerat i Mitt liv som jag ;);
thomas...sen ska vi spela mini-golf å kanske se på film:)
slumrade på ballis efter lunchen då solen gick i moln.....läste en stund först sedan fick jag en filt av janne å då somande jag visst...vakande av att ena armen fått sockerdricka å att solen tittade fram å de vart stekande varmt under filten...sov nog 1 timme eller så...skönt:)
men nu har jag duschat å 7 ska vi spela golf vart de nu bestämt:) skoj,första gången i år!

ses å hörs alla vänner!

igår kastade jag in handduken tiiidigt:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
tror jag somnade för 21 i soffan.....var så grymt trött efter en veckas arbete.
idag har vi varit å fikat å umgåtts med marta å david,satt även här ute i solen ett bra tag....sen gick de å skruvade garderob å vi for på ica å handade lite, har ätit lite sen lunch för ett tag sedan å surfar nu lite.hade tänkt gå ut å sätta mig på ballis men nu är ju solen i moln:( sätter mig kanske lite ändå.
igår kväll hade grannen party,sjöng kareoke å högt som attan...lät som dom var i sovrummet.....men lyckades somna ändå,var ju dödstrött...janne fick åka å jobba han vid 23 tiden nått...

nepp kanske skriver lite mer sedan!

tjing!

ÄNTLIGEN HELG!!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
JAAA!! gu va skönt, har så ont i början på rumpan....typ svanskotan:( böjt mig för mkt. använt vattensugen för mkt.:( men svårt å göra mindre då man inte har nå problem...måste ju försöka först så de inte tror att jag slöar på jobbet....sen på eftermiddagen så susade de i kolan då jag suttit på huk vid golvbrunnen men varmvatten för å rensa avloppet....så då gick jag å satt mig på sopvagnen....kristina va rt lite orolig å tänkte koll vart jag var precis då jag frågade hur de gick för henne...

snart äre dags för käk *hungrig nu*

jenny,fint med tunt hår oxå som är långt....så tunt blire väl ändå inte....kansek får göra en volympermanent:)

maria:bättre å tjäna pengar på nätterna än å måsta springa på toa å yra:)

Idag var de massa annonser i st på marie-christine som lämnat oss i stor sorg och saknad den 11/7. hoppas du får de bra i himlen,där du slipper lida ocha ha ont!

kanske skriver lite mer sedan!

ännu tidigare...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
var upp vid halv 2 i natt å tom då hade tidningen kommit....
janne fick åka å jobba igår han vid halv 11,han sa vart men de har jag nog sovit bort ur huvet:) har sovit hårt  å fått massa sockerdricka i armarna,haha vaknade till strax innan 4 å de var väldigt länge till man fick sova innan klockan vart 04:35...skööönt.hoppas jag kan sova länge imorron...synd helgerna är så kort,skulle behöva fler dagar för att återhämta mig! kanske får börja jobba 4dagars vecka:)!!?

ha en bra dag!snart HELG!

kom just på....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja vi skulle ju ut med jobbet på luchen idag.....å när jag kommer in i fikarummet så är dörren öppen å evelina är där...då har de nog precis pratat magar för judith å åsa var oxå där...å percis när jag kommer in så säger maggan (chefen) å här kommer tjej-magen, catharina min kusins tjej hon skrev till mig igår efter att jag skickat Ul bilden,"vad hon är lik dej".vad då HON skrev jag då, tycker du jag ser ut så där !!?!?!? ;) ja de ser ut som en tjej, eller har ni tagit reda på?"men de har vi inte så de ska bli spännande å se...jag tror oxå på en flicka.....en ebba kanske....? har ni nå fina namn förslag?

åååh nu vart jag sugen :P

publicerat i Mitt liv som jag ;);
på korvstroganoff å ris...de som jag typ inte alls är nån jättefantast av...hehe jempa då:)

nu har vi nyss kommit hem från 2 rundor buzz hos maria å tommy....åkte även med maria på ica...fick köra deras bil....var lite annorlunda men gud så enkel å parkera....fast klart är man van en stor bil så äre väl ingen konst med en liten....eheh skoj å prova å få lite erfarenhet!
ätit lite snarras å drack vatten....känner liiiiite halsbränna nu,kanske skulle varit på apoteket å se vad de rekomenderar för oss 2:)

ne nu äre dags för sängen strax...bara borsta gaddarna först!

natti natti kära kamrater!

snart dags för maaat :P

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja då har man klarat av 4:de arb.dagen. åt ute på lunchen med elisabeth,kicki,maggan,liselotte å evelina....var riktigt trevligt.kommer inte ihåg vad stället heter men de ligger mitt emot två blek kompisar.nu blire fiskgratäng *mumma*

dejtade jenny idag efter jobbet...var ju år å dar sedan sist vi sågs....men när vi väl träffades så kändes de som igår *hälit*
de vart fiskgratäng till middag.....den var klar lagom tills jag kom hem:) vad fick du?

kanske skriver mer sedan!

känns som jag sover för lite....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
mm är så tröttis på morronen,jobbigt å va 2 då man har ett sånt jobb som jag å dessutom hålla på med storstäd...ryggväken känns lite bättre nu iaf. låg ju på värme lite innan jag skulle somna...
vaknade vi 02:51 å var bara tvungen å gå på toa....försökte hålla mig men de gick inte....å efter de så hade jag svårt å riiiktigt somna den siat 1 ½timmen :( tänk om man kunde vakna å måsta upp vid 00:00 eller så istället....men icke. såg väldigt grått ut då jag var upp iaf. å trodde säkert de skulle bli regn idag men nu när jag klev upp så sken solen :)  skönt vi som ska gå ut på lunchen,....ska ju prova nya barista hade vi tänkt!
undra förresten när tidningsbudet är uppe på morronen,måste va nån sommar vikarie nu för när jag var upp där strax före 3 så låg redan tidningen innanför dörren....å den brukar ju inte ha kommit då jag kliver upp denna tid i vanliga fall.....inte förrän 20 i 6 nånting brukar den dimpa ner......nån som har 2 jobb kanske å har lite brått vidare eler nån som vill hem å sova fort kanske så de kan åka å sola å bada...vem vet!?!?!?

nepp nu ska jag göra mig klar....klockan går så fort på morronen...iaf. nu innan man kommit på jobbet....mellan 6-7 går de väldigt långsamt...då jag är själv:(

*kjam*

nu är vi hemma igen *myyys*

publicerat i Mitt liv som jag ;);
bion var helt klart sevärd..rolig flera gånger å tyckte att 2½ timme gick väldigt fort.....tyvärr så fick jag väldigt ont i ryggen,knövlade dock ner tröjjan bakom så de hjälpte lite....men de känns nu. ska borsta tänderna å sedan gå å lägga mig så ryggen får vila!
skrev jag inte förut så skriver jag nu....de var sex and the city vi såg....å tom älskling tyckte den var bra!vi vart ju som såld båda två av säsongerna....hoppas på fler filmer men de lär de nog inte bli....
imorron blire mera jobb sedan dejt med jempa alltför länge sedan vi sågs!


natti natti alla sötisar!

de vart regn till slut :(

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja de kom lite regn stänk imorse då jag gick till bussen men sedan vart de ju hyffsat väder till å från.men nu kom de massa svart från matfors hållet å alldeles nyss öppnades himelen:(
nu har man precis ätit lite ....bidde pytt i panna idag...ska duscha nu sen blire bio ikv. ska se sex and the city.....hoppas inte man somnar bara jag som är så tröttis på kvällarna nu när jag börjat jobba....somnade ju typ 20 över 8 igår i soffan..hehe janne knäppte kort han som jag fick på mobilen imorse vid 10 haha precis vad jag behövde,lite skratt:)

igår frågade en sköterska på företagshälsan om jag skulle ha bebis....å idag så var de 2 till som undrade....den ena henne hade jga inte sett på länge, så hon sa att "jag tror du gått upp i vikt sedan sist....ja de har du väl gjort? grattis,va kul"
sen så vare uffe som sa de innan jag skulle går hem....."men har du ätit för många bullar?" själv tänker jag inte på att de syns.....sa de till liselotte innan jag gick hem att så mkt. syns de väl inte.....tänker inte på det själv,mage hade jag ju förut med....ja men inte så där mkt. sa hon då...de syns att de är en bebis mage då den börjar högre upp å e rund:)

ne nu blire duschen så man kan efter svettas lite innan man klär på sig!

tjing!

ja jag kan då inte påstå

publicerat i Mitt liv som jag ;);
att jag är nå piggare idag för då ljuger jag....kändes som klockan ringt en evighet imorse men de hade den nog inte gjort....vaknade i natt 3 timmar innan jag skulle upp sen vaknade jag igen av att jag var kissis men de var 1 timme innan jag skulle upp så då låg jag kvar...tänkte att annars kommer  jag bli pigg eller så blir jag ännu tröttare när jag väl ska upp....måste ha varit väldigt varmt i sängen oxå för jag hade tom. tagit av mig tröjan jag sover i.....*haha*
skönt att halva veckan snart har gått iaf. har gått fort 2 dagar å snart är denna slut oxå:)

ne dags å borsta tänderna å sedan göra sig klar för jobbet!

ha en bra dag alla!!

tröttare än få...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
var jag då klockan ringde,har inte vaknat å måsta kliva upp på toa en endaste gång inatt.....måste ha varit helt slut i kroppen efter första arbetsdagen.....lite piggare i dag å inte alls liiika ont i ryggen,känns ju att jag gjort nått förstås men går att leva med iaf. var nog ovan att röra mig på de sättet överhuvudtaget sen jag blev lite rundare....blir ju inte lika å va hemma även om man rör på sig.
nu i eftermiddag har oscar å elisabth varit här å ätit middag, hon skulle lämna tillbaka en film som hon sett.å då tyckte vi att de kunde äta här med oss så blev de inte så sent....eftersom hon slutar 4 å ska hämta oscar å så äta å allt .....spar man lite tid,roligare å umgås mkt.!

nu spelar janne guitar hero å de går riktigt bra....ska se allsång på skansen snart...ska surfa lite  först:)

de var denna dagen i korta drag....tog 2 dagar innan jag vart less efter semestern :) jag som trodde jag skulle bli de efter 5 min....fast de var jag väl i och för sig...men nu idag tog verkligen priset.....*pucko* nog för att "vi" är 2,men jag hinner inte huuuur mkt. som helst själv.

baj baj

nytt...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp nu har vi lastat över allt från kylen som gick spara å allt i frysen för där gick allt spara....den var ju fortf. hel...vilket inte kylen var. tjusigt de vart med lite nytt:)
ja då har man avverkat en dag då på jobbet....då äre bara 6veckor å 4 dagar kvar till nästa ledighet:) *längtar som attan till dess*

ne nu ska jag slappa lite i soffan har så gryyymt ont i svanken/nedredelen av ryggen efter en dag på jobbet,sen ahr jag fått lite mer halsbränna nu på em känner jag :(

här nedan kommer en bild på gamla vs nya kyl och frys

måndag morron är redan här:(

publicerat i Mitt liv som jag ;);
har sovit lite halv taskigt i natt,vaknade vid halv 12 å gick på toa å var svettig i nacken,somnade om sen har jag nog vaknat 2-3 ggr till efter det...sista gången 04:11 å jag skulle upp 04:25 *suck* men är förvånansvärt pigg ändå idag,men de är ju bara första dan:) men jag var nog piggast då jag vaknade i natt än när klockan väl ringde å man inte fick somna om som förut i veckan....finns inge skönare än att somna om å trycka på snooz :P
nu har nog kylen lagt av helt,vred upp kylan lite till nu för å se om de vill dra igång...vi ska åka å kolla på ny på min lunch idag! usch inga roliga utgifter så här efter semstern å före utlandet å allt:( men den har ju hållit i 7år iaf.

ne nu ska jag borsta tänderna å fixa de sista innan jag ska gå till bussen å snurra runt i alla rondeller i birsta:)

ha en bra dag! ser ut att bli sol idag iaf. var tom imma på köksfönstrena...har nog varit kallt i natt.

myysig dag :P

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja först så var vi hemma på förmiddan å tog de lugnt,jag har tvättat lite så slipper man börja med de då man kommer hem från jobbet,sen tog vi bilen å brummade bort till ica där vi handlade lite till middan som janne ska bjuda på:) hittat nå nytt spännande recept.vet iaf. att de blir nått med kyckling! *doftar gott iaf*
sen var vi hem med de vi handlat å for sedan vidare ut mot spikarna och hamnstugan där vi fikade,jag tog en sik macka å janne en med räkor...mums var det,nu är vi hemma igen.vart ju kanon väder så här på eftermiddan...kan ju hoppas de håller i sig medan man jobbar iof. så går de lättare å dan kanske går suuuper fort:)

så här såg janne´s macka ut, de hade tyvärr ingen bild på min å jag lämnade ju kameran hemma :(

söndag,länge sedan söndag var så ångestfull.....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja,börjar få ångest för att semsetern har gått så himla fort:( ska ju börja jobba imorron klockan 6 äre tänkt....usch å fy....vill verkligen inte! sen så kommer säkert solen imorron åxå då man är instängd på kommunhuset..bläää men får göra nedräkning....bara 7 veckor kvar:)

igår var vi iaf. på middag hos elisabeth å oscar....hemma gjord pytt i panna med ägg *gott som attan* sen gjorde elisabeth en kladdkaka medan jag hjälpte till å diska för att vi skulle hinna tills sommar krysset började.TAKIDA skulle ju va med så då måste man ju kika på grabbarna...synd de bara fick spela 1låt å alcazar 2....usch.
sen såg vi filmen what happend in vegas....tror jag den hette....bra var den,klart cameron diaz var ju med:)

sen när vi väl kom hem så såg vi lite beverly hills å sedan vare dags för sängen...men jag har nån förkylninge i kroppen känner jag men ingen halsont längre.

ne nu ska jag sitta lite i soffan å se på när janne spelar guitar hero!

mmm

publicerat i Mitt liv som jag ;);
då var man ny duschad å så har vi fått i oss lite seen lunch.ser ut som de slutat regna nu iaf. får hoppas att de blir  fin väder imorron så man kan njuta sista dan av ledighet...sen är de bara helgerna att se framemot:( men bara  7veckor  för sen drar vi ju till utlandet:)skönt med ledigt 1vecka borta å 1 vecka hemma....najs kan nog behöva vila upp sig lite innan de är dags...för sen äre ju bara typ 2 mån kanske tills  jag blir hemma,får väl se hur de går med jobbet å så..har ju inte de lättaste,beror på hur snäll kollegorna är ;)

ne nu ska jag vila mig lite! kika katalog å bara mysa innan jag ska hänga tvätt å vi ska åka bort!

*kram på er alla*

mamma: ja såsen var mkt. godare nu när jag mått bra innan:)inte som när jag gjorde den första gången....men jag har köpt vanlig bandspagetti, inte provat med färsk.....lika gott varje gång tycker vi,de som vart lunchen idag!!inga andra enkla recept du kan ge bort:P

Regnet de bara öser ner

publicerat i Mitt liv som jag ;);
.... idag vaknade man till smattret på fönsterbrädan av allt regn, ett tag tror jag de bara öste ner:(å de ser ut som om de skulle kunna regna heeeela dan:(

vid 4 ska vi iaf. ta oss till granloholm i detta vädret om vi inte kommer ut tidigare:) för halv 5 är vi bjudna på middag hos elisabeth å oscar *längtar,mums*

här kommer lite bilder från hur de ser ut, utanför fönstret nu.....syns kanske lite otydligt, men på 2:a bilden ser man nästan hur mkt. de regnar i pölen nere....

får se om batteriet håller...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ELLER om jag måste sätta mig i köket för å ladda datorn för å kunna blogga:) glömde ju förut å skriva att jag köpte fina gardiner på ica som maria inte ville ha (hade redan ett par i korgen).å våran granne satt i kassan, å då var vi visst marias grannar oxå :P sen på vägen hem så hände nått i bilen vilket resulterade i att janne tog ett extra varv i rondellen:) *HJÄLP,vilken tokigt karl jag*

efter BL åkte maria å tommy å firade hans styvpappa å vi åkte hem....efter 1h ca så messade maria att de var hemma å vi kunde komma förbi så de gjorde vi! grabbsen drack nån grogg å jag tog en vatten medan maria bloggade...ofelia tokigt som vanligt när vi är där...förstår inte vad jag gjort, eller vad jag INTE gjort:) *såå söt* efter en stund vart vi lite rastlös så då gick vi hm hit allihopa....tog med pyjamas å säng för å spela lite golf å bowling....gick inte så bra för mig på nån av spelen men skoj som attan vare!

så idag har det varit en riktig grann dag å de har varit så mysigt!!! hoppas de blir snart igen!

nu ska jag glutta lite på IKEA´s hemsida innan de är dags å ladda batterierna för datorn å för mig att sova.fast inte så tröttis,men lrä väl va död imorron då klockan ringer....

JUST ja fick ju ett aloe vera skott av maria idag oxå som jag har planterat å satt i lilla rummet (fd. datarummet)

najty najty
kommer lite bilder här oxå:)janne gjorde bara 2 vanliga spare sedan resten strike,tommy 2:a,maria 3:a och sist min absolut inte MINST jag som 4:a

mätt,propp mätt:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
är jag å bebi nu:) har nästan nyss kommit hem frn biteline med maria,gotta vare *mumma*
annars idag så klev vi upp i rimlig tid,sen såg vi lite Beverly tills Maria skicka sms å fråga om vi ville åka på ikea å så.å de ville vi ju gärna...så då vart de skutt in i duschen sedan runt där....vi köpte en ny köksservis.sen vart de en fika på charm å lite kika på panduro....rullade sedan vidare mot stadium där jag köpte ett par byxor å några tishor som jag kan ha på jobbet på måndag....de andra har nog blivit lite stutt i ena ändan :P förstår inte alls vad de beror på!?!?!?letade efter en snygg munkis åxå men de fanns ingen rolig:)

sen så frågade maria om vi inte behövde en vit byra när vi kikade på en att ha i lilla rummet....(de ska köpa en mörk) jo har du nån till bra pris så är vi intresserade....så nu blire vitt i lilla rummet,istället för antikbets som jag tänkt innan...sint med vitt till de mörka golvet!så nu ska vi hitta en vit säng oxå!

efter vi kommit hem så gick vi till maria å ofelia å fixade med datorn,så nu funkar det! sen vidare hem till oss å bowla å golfa lite maria vann golfen!! *stort gratis vännen* och ofelia fick hälsa på kissarna,eddie var grymt nyfiken var fram massor men så fräste han bara....hmm har inte förstått att man inte kan fräsa då man självmant går fram.*haha*dennis var smartare å stannade i hörnet på ballis där ingen kunde nå honom!

allt för idag,tror jag fått med de vi gjort!!
har iallafall haft en KANON DAG!!!

/ over and out

nu har thompii åkt hem å jag sitter här..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
mätt å belåten,känns som om man skulle gått upp 10 kg eller så. Bidde bandspagetti å laxsås...de gick hem hos kocken!! gott som attan vare! för min del smakade de bättre denna gången än sist....men mådde mkt. bättre idag oxå så jag kände hur de skulle smaka! *inte ätit för sista gången* sen vart de kladdkaka å glass till efterrätt som thomas hade fixat,mumma.
sen drog de ut på en 18håls golfrunda med varsinn woods. Gick ganska bra för dem, själv så slappade jag i soffan....välbehövligt efter några vändor i solen under dagen! hoppas de blir fin väder imorron med så man kan sitta lite till!!

ne nu blire nog nå tv eller så!

ha en fortsatt trevlig kväll!

sol sol strålande sol

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp idag har vi sovit länge igen,måste upp i tid imorron! var på bygg max å skulle kolla lister men de hade ju inte nått:( så då vart de panta lite på ica å sedan handla inför middan ikv. synd du inte kunde komma maria!men du får hemskt gärna kika förbi ikväll om du får långtråkigt!

igår kom tommy å maria förbi här å de dracks lite wiskey,å öl å saft:) åt popcorn som smakade mer...kunde ha ätit hur många som helst! *köpt nya idag på ica* sen så spelade vi wii....började med bowling d¨är de gick hyffsat...kom på delad 2 första gången å andra gången gick de mindre bra... sen vart de golf  å där tror jag att jag slutade på +15 å förlorade:( men man kan ju itne va bra på allt,även solen har ju fläckar! avslutade med lite tennis...tjejerna mot varandra å killarna mot varandra.tror de vart ganska lika.tjejerna skötte sig bra men säger som maria att grabbarna vart lite rund under fötterna tror jag *tsss*
janne följde sedan med tommy ut med ofelia å sedan vare dags för sängen......dock inte förrän halv 2 tror jag.....inte undra på jag var tröttis i morse,sen några toa springningar på de...den lill* har tryckt lite i magen idag å igår men inget buff å spark än.....snart halv tid:)

dags å återta baden baden!!
snart dags å börja med middan till thomas kommer oxå....å jag ska få bananisar av honom *tusen tack*

tjing!

idag....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
har jag sovit alldeles för länge men väl behövligt:)
sen var jag en sväng på ikea,BC,barnens hus å bauhouse med sandra! *hade de väldans trevligt förutom att de var så varmt överallt* sen hem å vänta på att janne skulle ta sig till duschen så jag kunde få mig nå mat...vart mAx å sedan hem till freddan å anna-karin på fika! de behövde llite hjälp med datorn...nu är vi hemma igen efter en trevlig surr stund om dittan å dattan! väntar på att maria å tommy ska komma förbi å surra lite skit,kanske se en film å dricka nån wiskey eller så....ja spar min till jul nästa år :P eller jag kanske kan få nått ännu godare då eftersom jag inte ens gillar sånt....kanske lär sig nu dessa månader då man inte få nått alls.. går alldeles ypperligt å va utan,blev lite sugen då under g-festen då alla smuttade här å var.men vad gör man inte för denna söta krabat?!?!? freddan å anna-karin fick se bilden idag å freddan sa på en gång  att de där blir ju en tjej, så nu är vi 3 vuxna å en 4åring som tror det!

   Ul 3/7-08

ååh

publicerat i Mitt liv som jag ;);
så goda mina Kajsa muffins blev,å äpelkakan visste var den satt:)
nu äre mulet ute men hoppas på fin väder imorron så man kan sitta ute å sola sig lite, å få lite färg de sista dagarna på semstern!vet ju att man inte ska sitta så mkt. i solen men de finns inte så mkt. skugga här...får fälla upp en parasoll å smörja in mig så blir bra!

nu ska jag roa mig med annat men vi ses kanske imorron!

sista tisdagen på semestern:(

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja då var de sol å varmt igen.imorse vare dock segt å kliva ur sängen....hade varit upp 2 ggr tidigt imorse så tyckte de var så skönt å jag låg så bra....speciellt när klockan ringde halv 10,klev inte upp förrän 10 över 10:)
sen åkte vi till birsta city för att äta lunch med svärisarna, var sedan in å hälsade på angelica på siba för å se om de hade telia startpaket men icke,bara skit comviq. så då for vi till media markt å sedan var vi på ittala outlet å så avslutade vi med plantagen innan vi for å hämtade bilen på birsta city parkeringen.
Åkte då å kollade lister till rummet på k-routa å sen vidare hem för å hämta mamma som behövde skjuts till plantagen för å köpa krukor.

Sen åt jag lite middag å satte mig på balkongen å läste tidning å sen så somnade jag visst till där i solen *oj så de kan gå*

Nu var freddan å anna-karin förbi en snabbis men inte tillräkligt lång för å säga hej :(

jag håller iaf. på å baka en äppelkaka å så har jag invigt min nya muffinsform som jag köpte idag på ittala butiken! funkade kanoners!

nu ska vi gå till mamma allihopa å se på allsång på skansen å äta gotta:)

tjing!

mulen lördag:(

publicerat i Mitt liv som jag ;);
men ser lite ljusare ut mot matfors så kan ju komma fin väder om man har tur!! *hoppas hoppas*vill inte va på gatufesten i spö-regn NYKTER....då blire ännu kallare *haha*

sov länge idag vaknade inte förrän 10 i 12....men hade vaknat några gånger innan oxå men ville sova länge:) nu ska jag leta fram nån frukost sen kanske spela lite mario galaxy.

ha en fortsatt bra start på dagen!

god morron:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
inte förrän igår kväll när vi åkte in till stan å gick från bilen så kom jag på att de var den 4/7....vilket betyder att jag hade namnsdag så även Ukka. men är väl mkt. i mitt huvud nu som snurrar så jag inte har haft tid å tänka på det :P

nu har vi precis kommit hem från gatufesten,åkte genvägen förbi mAx på vägen hem...pojkarna som bjöd chauffören på mat dvs. MOI!
vi träffa sötisarna erica å fredde och malin å arne i Mark twain tältet så jag visade bilen på min mobil å de blev så glada så!! malin hade anat lite då när erica fyllde år sista april,men ville inte fråga...arne hade tyckte de var tur för jag hade ju nyss tagit körkort och att de kanske var därför som jag var nykter å ville köra:) men så var ju inte fallet...hehe

bjuder på en bild på eva å oscar fr¨ån kvällen här då han fick lelle.....han som nu i skrivande stund fyller 2år idag (5/7)


natti natti

torsdagen!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
igår var karin,david å thomas hit.vi var här en sväng å spela lite wii innan vi åkte till stan.träffade en del kändisar ute....skojjigt vare,lite mer drag än de var på onsdagen!
idag har jag varit hundvakt åt ofelia en sväng så hon fick komma ut på prommis å busa lite i skuggan med en pet flaska.
hon var så lugn å snäll!!

här kommer några bilder på alla!


dags för en ny kväll!

tjing

      

nu är vi hemma igen:)å tillbaka 9 dagar

publicerat i Mitt liv som jag ;);
åååh vilken upplevelse:) allt gick kanon bra och var som de skulle!.har ätit god lunch idag pasta å lax sås *mumma* sen har vi suttit lite i solen å bättrat på mina blåsor:) ska duscha nu å se om de försvinner.....har ju fått som bubbelplast från urringningen av linnet då vi åkte eckerölinjen. så går de då man inte har med sig solskyddsfaktor...men åkte ju inte bort för å sola så tänkte inte på att ta med...eheh

ne nu blire dusch!

åååh gud snart äre dags..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
om 1½ timme, ska försöka äta lite nu men är lite nervös tror jag så jag mår illa:) men de ska nog gå bra!!

ska ta fram nått att äta...kan ju inte va utan...då får jag bara mer ont i huvet:(

tjing!

hej alla glada!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nu har jag precis gjort mig klar innan vi ska åka till janne´s syrra å partajja innan vi ska ner på gatufesten!
idag har svärisarna varit här en sväng. de lämnade av pär här som ska stanna tills på söndag eller kanske måndag, vem vet! skoj ska de bli är ju tradition sen typ 5 år tillbaka. Han har fått tillbaka sitt rum nu oxå så han var nöjd!

vart en inpuls sväng på birsta city oxå med evelina,så jag fick med mig ett par shorts,3/4dels byxor och en Bh.allt var sånt som behövdes.men glömde dock gå in på hälsokost:( *crap*kanske åka förbi imorron efter man varit på sjukhuset!

ha de gott alla å ta´t lugnt ikväll alla som ska partajja i sundsvall!själv så ska jag va duktig å köra!:)

tisdag kväll!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nu har vi precis sett klar Georgia Rule, innan i kväll så har thomas varit här å ätit middag å spelat massa golf....skoj som attan har vi haft! en tanke for igenom mitt huvut nu för en stund sedan att de är ju 1/7 idag vilket betyder att idag är de 2 år sedan min älskade moffa dog:(*saknar dej massa*
imorron kommer pär och ska bo här tills på söndag, är ju som standard under gatufesten....är nog iaf. 5:te året i rad nu:P

ne dags å runda av,kanske ska försöka sova i tid ikv.?!?! nja lär bli svårt.

natti natti alla kära!

har vänt på dygnet tror jag...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag ställde vi klockan på halv 10 för att inte sova bort hela dan:) somna ju inte förrän vid 1 nångång.
nu ska vi strax åka å kolla på golv till lilla rummet och lite lister kanske oxå....så är de typ färdigt sedan.bara baksidan på dörren som måste fixas.... ingen som har lite väv över som täcker en sida på en dörr?

ha en toppen dag i de inte alltför roliga vädret!

*Kramen*