halva veckan har gått....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
usch så fort de går å jag tycks då aldrig komma i säng i tid en endaste kväll....helt otroligt...hmmm men vad gör väl de...ska ju bara sitta på passagerar sätet så jag kan sova imorron:) ja imorron då är jag i hallstavik vid den här tiden!
idag har jag sovit nästa hela förmiddan,sen saabade jag in mot stan för att dejta evelina å kika på bebiskläder.Skojjigt värre men de finns verkligen antingen rosa eller blått....inget neutralt nästan som man kan köpa innan man vet vad de blir...så vart mest rosa för hennes del...de blir ju till 88% en tjej.sen var vi på baguetterian å smaskade varsinn macka å de var så gott....synd jag var tvungen å ta ljust bröd:( men de funka det med....är ju sån att ska de va onyttigt så ska de vara det rejält!

sen hämtade jag janne å vi får på ica å hämtade wii plus mitt paket...så nu har vi spelat lite ikv. blir lite beroende så här i början:) thomas kom även å var med en sväng sedan åkte vi med honom på mAx i birsta för att vi sedan skulle åka in å dammsuga bilen på jobbet å tvätta innan vi ska styra neröver landet imorron!måste ju ha en ren fin bil....så nu blänker den;)

nu har jag även tvättat lite mer å packat klart inför imorron....är bara dusch grejjer kvar å sånt där tjaffs:)

maria: vi hörs nått under helgen å ser hur allt går!men de där fixar ju du galant!not to much food:P
hur gick de på fotbollen??

ne nu blire sängen, fast först prata lite mer med Susanne!

natti natti kram på er alla! får se om datorn blir hemma eller får följa med...

här kommer en bild på när thomas å janne boxas...gick bättre sen då de stog upp:P

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maijsan:

ja guuud ja... de går säkert bra. nu sa jag förmodligen inte jobba heller när ja är sjuk. men sist gav ja de inte för mkt mat, de bara vägrade äta iaf, ledsna när ni är borta jue!! kram kram

Kommentera inlägget här :