visningen gick kanoners!

publicerat i Träning;);
men jag är ju en kanon bra elev att visa oxå:) lyssnar ju och suger åt mig allt jag kan ha nytta av!
gick iaf. igenom maskinerna en sväng sedan oxå själv innan jag packade ihop å gick till bussen. imorron bitti så blire simning sen kanske det blir bodylow på kvällen om jag orkar....eller om vi kanske ska handla istället....men hinner kanske båda:)
har iaf. avklarat 20 587 steg idag det är inte illa pinkat för en måndag på gymmet bara:)

idag har jag varit sur,arg och irreterad på vad..?? de var jag inte. men tror de har att göra med att min kropp fortf. är trött efter förra veckan då jag jobbade 1dag för mkt. av vad man får....plus övertiden gjorde nog inte saken bättre.....men vill ju va ledig framöver så då måste man ju:) inget ont som inte har något gott med sig. Idag åkte min chef lena utomlands...eller hon åker väl imorron.....å maggan kom tillbaka idag min andra chef...så imorron då lär hon väl ska prata emd mig om varför jag var så stirrig å konstig idag eller vad hon hade sagt till anette.....tänk om de kanske kunde ta in en på engång å prata om vad det kan vara istället för å prata med de andra om vad de kan vara.....får ju fortare och rätt svar om de frågar mig ....eller har jag fel??

nepp nu blir tv med hjärtat!!

kram å natti natti

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

Ja, vi fick köra alla maskiner förutom vattensugen. Så det var ju bra, även fats man redan kunden, men läraren ville pricka av oss så hon visste att vi kunde det. Ah, du hade Ulf när du gick kursen va? har hört att han ska ha varit bra, snäll o hjälpsam lixom :) Får hoppas att man klarar provet på fredag!! lite nervöst faktiskt. Ah, klart vi får ta en fika framöver. Kanske nästa vecka då? Kraam!

Kommentera inlägget här :