först stan sen birsta

publicerat i Mitt liv som jag ;);
med mamma på stan, kom hem halv 4 sen åkte jag med maria till birsta city å rusta vid 5....nu är jag trööööött och ont i fötterna...känns även i fogarna som jag känt i några veckor men som annars varit bra nu i veckan....var väl kanske inte heller helt bra å bära in golvet igår heller....
träffa mariana på jc idag oxå å jag fick säga grattis, då hon hade en liten mage.....bf 4/3 tror jag de var...sen när jag kom hem fick jag veta att ett par vänner till oss ska ha barn oxå till slutet på sommaren början på hösten....var nu bara i v 6. grattis grattis.

nu när vi kom hem från birsta så ser jag vad många som börjat adventa runt om kring....herregud de är ju inte förrän på söndag....tom jag som är gravid å kan få bäbis när som har brörjat än...jag har ju iaf. ne  verklig anledning om jag nu skulle ha gjort det....men de är så att de ska fram på första advent i fönster å på bord...granen dagen/kvällen innan julafton. men alla har vi olika tradition.....jag äter inte lussebullar före lucia heller:) inte dem jag gör själv iaf.
herregud de är som affärerna som säljer lussebullar å semlor långt innan säsong!

ne nu blire lite efterlyst å sedan sooova!! trött trött....ska väl kliva upp med janne imorron..då jag ska vara i stan till halv 9 å ska duscha å tvätta håret oxå hade jag tänkt före.så äre väl bra å kliva upp i tid så man kan ta de lugnt!

natti natti!

*KRAAAAAAM*

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Millia - Väntan på vår bebis:

tack så mycket. Är beräknad till den 12 april. du då?

Kommentera inlägget här :