fredag kväll.....skööönt:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
har nu börjat måla lite i sovrummet....sååå fint de blir,får se imorron då de torkat till...skoj med lite nytt! han är så duktig min sambo!!

Åkte ju som sagt till birsta city idag iaf. för my skulle ju dit å luncha då ev. så då bestämde vi träff,sen så messade jag med evelina oxå för å höra om vi skulle ses idag ändå då när jag nu ändå råkade hamna på BC.som inte var direkta tanken imorse efter att hon hade tänkt ha en hemma dag.... vi gick runt lite medan vi väntade på att my skulle komma,nelly vaknade å villa ha blöja å mat så då gick vi till amnings hörnan...då kom sara å leo dit, kul å få träffa de lilla busfröet! så de gjorde sällskap med oss bort till charm där vi åt god lunch....sen jag ätit klart tog jag nelly så att evelina skulle få äta lite oxå....då tyckte nelly att hon kände mig så hon la en kräk på min tröjärm....ehhe så nu har hon lagt ribban å vi är bästisar....nästa gång äre min tur:)

sen träffade vi på lina som oxå är från våran mamma grupp....då visade de sig ju att hon känner millan,kompis sen skolan i matfors (träffas ju tyvärr inte längre,springer på varandra titt som tätt...men var länge sedan nu:( ). som vanligt så är de ju så att ALLA känner ALLA!!! :P har slutat bli förvånad.

christian kom in på charm oxå...han vare lääääääänge sedan jag sist såg...vi kände iaf. igen varandra...de var skoj:) stötte verkligen på många idag som jag känner....vänner, bekantingar å kollegor.

de ända som jag shoppade var lunch och amningsinlägg :) alltså BARA nödvändiga saker!

mamma de fanns en annan pump på apoteket i birsta city....den vi såg i bydalen plus en till alltså...men kikade inte så mkt. på den...

ne de var allt för nu...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

Kul med lite målning! Alltid roligt med förändringar i hemmet ju :) Fixa bild sen när det e klart vetja, vore kul o se!Ha en bra lördag vännen! Kram

Kommentera inlägget här :