full fart nästan hela dan...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
har nästan nyss kommit hem å bytt till myyyyskläder...
först så kom ju söta petra förbi en kortis där vid kvar i 1....jag skulle ju iväg kvart över 2 så där av kortisen...skulle ju på FK på information. sen vart de en middag på donken för mig för jag var sååå grymt hungrig efter infon...å så var de inte så länge tills jag skulle iväg å träffa janne på sjukhuset för infon där om förlossning å grejjer....så jag han med att äta, handla lite smått på ica å hem med det....sen iväg igen.
var många på förlossnings infon som jag kände/kände igen...janne kände oxå några.... sara från FUB var där, tänkte på henne bara här om dan, undra om de fått snart....men så var inte fallet...fick för mig att de skulle ha i början på nov.men kollade papperet nu å där står de 7/12....så vi kanske är på BB samtidigt:)
sen så var ju sara från FL-fikat där oxå...surrade lite påvägen ut å då jobbar hon ju med ida-marie å så känner hon vist elin morelius....världen är liten:) såg några från yogan oxå.

mysigt å träffa hjärtat ett tag innan han var tvungen å åka uppöver mot kramfors igen.

ne nu ska jag bara ta de lugnt...man blir trött efter all info man skulle ta in idag....så om man har tur kanske man sover bra i natt med...

imorron blire kanske en prommis om vädret tillåter....sen ska jag försöka mig på lite dammsugning iaf. sen om jag orkar blir de lite mer städning....för imorron har jag ingenting inplanerat.....skööööönt.

natti natti

snart dags för deperata hemmafruar:) sen sova!

Kommentera inlägget här :