här kommer en dagens...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
mysigt med lunchen på stan med my, sen kom ida lite senare för 2an från bredsand gick inte så hon fick åka njurunda buss ist. då hon inte får köra bil pga medicinen som hon äter för att hon kräkts i 17 veckor.men idag såg hon mkt. piggare ut och har visst mått bra den veckan som varit utan kräks, så de var kul att höra!

sen så hämtade janne mig å vi åkte till birsta city för att fika med svärföräldrarna...janne å clas åt mat medan jag å sonja fikade.så idag har bebis fått 2 koppar kaffe...så nu håller h*n sig pigg hela dan säkert:)
sprang även på kim,elisabeth å oscar så de kom å åt vid bordet där vi satt...oscar var nyvaken, blyg å ville inte alls äta medan vi alla var där...men när vi gick så reste han på sig å kollade efter oss...sen åt han...s.ötisen då:)

gjorde grymt ont å gå ute idag när de var lite halt...man spänner sig ju då oxå.sen hade jag en öm punkt i höger skinka oxå kände jag...var iaf. mkt. skönare å gå innomhus på BC.

nu ska jag ta med eddie till frisören å se om vi lyckas bättre idag än för nån dag sedan!

kommer en dagens bild, ursäkta spegeln....men de verkar damma igen bara över nån dag:( hmmv 36(35+5)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

den ömma punkten på din skinka kanske är ischias? Jag kan också få en öm punkt på skinkan och fick veta att det är ischias ganska nyligen.Mysigt med fika på birsta :)

Kommentera inlägget här :