hej hej alla glada!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
lyckades somna rätt så fort igår....och har sovit hyffsat bra i natt oxå...vaknat till några gånger men sedan somnat om....men när man ligger bara på sidorna så får man till slut ont i höfterna...haha men lyckades sova till 20 i 10 ca.....fast jag vaknade både 8 å 9....men tänkte passa på idag då...

imorron har jag inget inbokat så då ska jag se om jag kan dammsuga lite å städa.....ser ut som 7 svåra år men de är inge roligt å dra runt på damsugaren för då blire bara värre i kroppen...men man måste väl försöka iaf. nått rum:)
nu ska jag iaf. duscha innan petra kommer vid 20 i 1.

sen strax efter 2 nångång så måste jag åka till stan för då äre dags för försäkringskassans info till blivande föräldrar. sen ikväll så ska vi på besök på sjukhuset för att se hur förlossningen ser ut... så idag äre som fullt upp, men då går dagen fort!

men de innebär att jag missar sjukhuset ikv. på tv och jag tyckte de verkade intressant då jag såg trailern igår.hmmpf får leta reda på reprisen!

nupp nu blire duschen!!

idag är förresten ingen vanlig dag för idag fyller Ando 8år!! stor killen då! tycker nyss han föddes mitt kusinbarn! GRATTIS GRATTIS!!

bye bye!

Kommentera inlägget här :