hej igen världen!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nu äre iaf. morron/förmiddag! ska ta en dusch snart så jag vaknar till...sedan ska vi åka tillsammans med sandra å peter till albert & herbert i Huddik....ska bli skoj, har aldirg varit där visste inte ens att de fanns en affär som hette så.... inte så där just nu iaf. ser jag de så kanske jag känner igen men inte till namnet iaf.

Sandra å Peter var här igår och åt middag med oss, sedan vi alla in till Mia medan de skulle röka...där vart de lite karra å sedan tillbaka hit för kaffe å efterrätt... Proppmätta i kistan satte vi oss till rätta i soffan för lite bowling å annat skoj! känns bra idag men jag har ju vanan inne nu fast det var gryyyymt länge sedan! tok inte i så mkt. heller då jag har en lite i magen:) har rörde sig rejällt där några gångernär jag satt i soffan, efter efterrätten å alla upp å ner i soffan då jag spelade...börjar bli klumpigt å ta sig upp snabbt å smidigt:)

var upp 10 i 5 imorse för att gå på toa sen somnade jag om skönt....men vaknar säkert 2-3 ggr per natt när jag vänder mig av att de gör ont... idag gjorde de tom ont i ryggen då jag skulle böja mig fram för att bädda sängen:( nu blire lungt å vila fram tills det är dags!

kommer bilder från gårdagen lite senare...ska hoppa in i duschen nu bara janne blir klar...jag får väl börja med att borsta tänderna...håller just nu på att vattna orkideérna i diskhon....några av dem....de som är i köket utom 3 som inte fick plats!

ha en fortsatt solig å skön 1 november och allhelgonahelg!

*KRAMEN*

Kommentera inlägget här :