ja då va re lördag då...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
oj så skönt jag sovit i natt.....måste va för att prinsen är hemma! dock har jag varit upp 1gång i natt å 1 gång i morse för å tömma blåsan:) men oj å aj så ont de gör i bäckenbotten....sen när jag skulle vända mig i sängen när janne var på väg upp så glömde jag bort hur ont jag får,då vart det ajaj....fick ligga så en stund sedan...glömmer bort att inte sära på benen :P men när jag väl kommit upp å gått lite så kommer man som igång...fast måste nu mer försöka komma ihåg att sitta för å ta på mig byxor å skor...svårt å lära om nått man inte är van...

äntligen har de bytt ut takidas låt på rix mot en annan ny gammal!!alla låtar är ju bra men man blir less på rix som spelar sönder dem...så då behövs ett byte ibland.


har iaf. hunnit med att äta frukost, starta en maskin med tvätt,strykit å hängt upp nya gardiner i vardagsrummet....å ändå klev vi upp 10 i 10 tror jag... funderar nu på om jag ska ta mig en dusch å klä på mig....vi ska köpa kattsand i dag. funderar på om man ska gå förbi ett apotek oxå kanske för att fixa de sista....amnings inlägg,salvan å lite sånt.

ne nu blire dusch!

ha en fortsatt bra lördag mina kära läsare!

Kommentera inlägget här :