lördag och 14 dagar kvar...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
tack veronica för komentaren! vart väldigt nöjd med håret precis som vanligt då jag varit på sax o kam

nu äre snart dags å kliva in i duschen! ska lägga in lite bilder från igår då jag mejkade mig för första gången på en heeeel evighet:) sen så ska jag göra mig klar för att kika på julklappar med evelina å nelly i birsta!
men aj och oj så ont jag har när jag ska flytta benen efter gårdagens personalfest...vart ju lite dans...måste ju försöka få nån fart på det hära...så kanske h*n vill komma ut snart!!

många som undrade hur många månader jag hade kvar å blev alldeles chockad då jag sa att de bara var 15 dagar....på lucia äre sagt.

nepp nu blire bilder.bild på lille magen oxå v 38(37+5)strumporna hade jag ju naturligtvis inte på mig senare på kvällen, hade ju
 pumps....men ville ha strumpor i stövlarna på dit vägen:)hyffsat bra bild,tycker jag ser konstig ut...fast de är klart, jag är ju gravid :P

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Evan:

Ja de är verkligen skönt att man börja få klart med allt, de är ju inte långt kvar alls :)För oss blev de en Emmaljunga CityCross med sittdel och en hårdlift. Vi bor ju i lgh utan hiss så de kändes som bästa alternativet då vi kan ställa själva vagnen i garaget och sedan bära upp hårdliften. Vad har ni skaffat er för vagn då?

Kommentera inlägget här :