lussebullar...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
de har varit prat om lussebullar länge på FL oxå, börjar nästan bli sugen själv....undra hur länge man kan vänta innan man måste baka dem för att hinna innan lucia å bebis:) får nog ta de nån helg då janne är hemma ifall jag behöver lite hjälp:)

snart äre dags för sjukhuset, tror jag ska ta mig en choklad mums till det, de är jag värd idag:)

hoppas bäckenet känns bättre imorron då jag ska ta mig till bussen å jobbet....de är ju så att man inte är van att ha ont, då jag har haft lyx alla dagar innan typ....därför de är jobbigt nu, fast är detta de ända bekymmer så ska man väl egentligen inte klaga, jag vet. men hatar att ha ont å vill inte ta en massa tabletter heller, å då får man ju helt enkelt ha ONT. men är inte så säker på att nått skulle hjälpa heller! å då måste man ju kolla vad man får äta oxå....alvedon vet jag ju....nee struntar i det, tar en kaka ist.!

nyss prata en sväng med thomas....han är väl för go han som ringer för å höra hur det är...å när ingen svarade så trodde han vi var på bb...men han vart lugn då jag ringde upp:) man måste väl få gå på toaletten...får ju inte så fort å ta sig fram längre...*haha*

Kommentera inlägget här :