nästan nyss kommit hem från en dag i birsta:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp kom dit vid halv 12 å hemma igen vid kvart i 5. köpt julklapp plus att jag köpte ett 2-pack av amnings BH. men tyvärr kunde man inte prova då de satt ihop dem med varandra plus att larmet gick rakt igenom...vet inte hur de tänk att man ska veta vad som passar.....men fick ta några strl större då evelina sa vad hon hade så fick jag ju lite å jämföra med! så ska prova dem snart så får vi se....annars får man väl lämna tillbaka!

idag har jag även fått tag på dem på babyproffsen, då de hade ringt å lämnat meddelande. nu finns vagnen att hämta i butiken.skulle bara ringa dan innan vi kom så de hann montera den! sa vi skulle komma på fredag men skulle ändå ringa då på tors ifall de inte skulle bli så....så var den ju mer skyddad i kratongen ist. för upp packad på deras lager!

var in en sväng på buketten oxå....hittade mig en orkidée dä för 149:- tyckte jag var bra pris.... en stängel men massa grenar på den å knoppar:) så den står nu å pryder i vardagsrummet. bidde en vit.hadde olika andra oxå för 99:- sån där som ser ut som en pelikan:PKommentera inlägget här :