nästan nyss kommit hem

publicerat i Mitt liv som jag ;);
från en mysig fika å surr stund med söta jenny , vi hamnade på bakgården´s café...mysigt å sitta där på kullersten å de började tända ljus för kvällens resturang...
hittade en klänning/tunika på gina som var skön...man kan bestämma längd på den själv då det är resor längst ner...så jag kan ha den både som tröja till jeans eller som tunika till leggings...perfekt nu när det börjar bli jobbigt med nått som trycker över magen. bidde en mössa på veris oxå...la undan en tröja å väst där oxå tills imorron...vill ju kunna piffa upp mig lite, har ju bara tråk kläder hemma...å de där kan jag ha sedan oxå, lär ju inte bli pinn-smal med detsamma jag kliver ut från förlossnings rummet antar jag :P även om man önskar det....så ska prova det imorron efter att jag varit till BM, får se om mamma vill följa med...eller orkar för nacken vill säga.

bebis gillar iaf. å åka bil med mamma å poppa nightwish:) var in på ica oxå innan  jag åkte hem för å köpa två korvar med risgrynsgröt...så jag får lite matigare frukost.

var in till therese å klippte lite på luggen oxå, så nu känner man sig lite fräschare igen:)Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

tunikan passade dig jättebra! Och bra val av färg också måste jag säga ;) tss

2:a kommentar, skriven , av Veronica:

Jättefin tunika!

Kommentera inlägget här :