april april din dumma sill, jag kan lura dej vart jag vill :)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja äre någon som blivit lurad idag då? inte jag än iaf. å idag är en sådan dag då jag inte litar på vad någon säger :P
 idag är förresten prinsens 3 månadersdag!! stor killen å det firade han med att vakna både 10 i 12 i natt å halv 5 i morse....sen har han varit vaken sen halv 6...somnade en 15 min på mig kanske sen så har han gråtit så tårarna sprutat... var förresten väldigt glad å nöjd då vi åt frukost...pratade med katterna å busade med skallrorna å filten..men där vid halv 8 då vände humöret....tvättade å klädde på honom sen så gick jag runt med honom...fick lite mer mat å sedan somnade han på mig, la honom i sängen där han låg kanske 10 min sen vare kört....till slut så la jag honom i vår säng på MAGE och klappade honom i baken å då vart han alldeles tyst...rörde nog om i magen, sen somnade han....men så fort jag slutade så började han men till slut så somnade han där....vart ju nästan orolig då att han inte andas då de inte ska ligga på mage egentligen...men filten rörde på sig...jag somnade bredvid honom i 30 min kanske...sen kom jag på att jag måste ju fixa mig själv då jag ska hämta emilie å elma i bosvedjan strax efter 11. men han sover där än så de blir väl ett jäkla liv då jag måste väcka honom sedan....men för hoppningsvis så somnar han i bilen sedan! tar på han nått lättare å lägger en filt över så kan han sova vidare i babyskyddet då vi kommer fram! *om man har tur vill säga*

måste ju komma ihåg att knäppa kort på fisen idag oxå. har ju gjort de på månadsdagen hittills så då måste jag ju fortsätta med det!

igår hjälpte jag förresten en tant i rullstol som var på ica å handlade....frågade om jag skulle lyfta upp korgen, men de slutade med att jag plockade upp varorna oxå....filip sov ju så snällt i bilstolen så tänkte de kan jag göra!

ikväll kommer pär å hälsar på! han är här i stan på nån fack utbildning så han ska få sova över här tills imorron så vi kan umgås lite!

blev lite brydd idag då jag bestämt mig för att platta håret så de inte ser så risigt ut.....sitter på hallgolvet å drar tången genom håret, då rör sig handdtaget på ytterdörren sen hör jag målarna ute i trapphuset....tänkte att de var väl de som kom åt dörren....men sen så hör jag en nyckel som vrids om.....tänkte fort i huvet att de är ingen som lämnat nån lapp om att de ska gå in med huvudnyckel om man inte är hemma....sen tänkte jag i nästa stund att de kanske är mamma som kommer då jag sa att hon fick komma hit i dag då de håller på å byter hennes dörr men så öppnas dörren å in kommer JANNE:) vilken glad överraskning! men ni må tro vad de snurrade tankar i huvet....där satt jag på golvet utan glasögon iförd bh å jeans:) klart de var väl inte så tokig klädsel men så har jag ju mina fiiiina bristningar på magen:(


verkar inte bestämma sig om de ska va sol eller mulet idag....men de verkar iaf. blåsa lite mindre än igår!

ne nu ska jag kika runt lite! å kolla mailen! ska även passa på att logga in på banken för att se om de är nån fler i laget som betalat in pengar!

kram å ha en bra dag!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av sparriz:

Grattis filip!

2:a kommentar, skriven , av Maijsan:

GRATTIS FILIP!!! :)

Kommentera inlägget här :