barn låter,visste ni det?

publicerat i Mitt liv som jag ;);
men evelina jag har ju skrivit nu ju:) missade du gårdagens inlägg? :P

ja idag var de lördag då, gud så veckorna går fort..snart äre påsk oxå! men idag vare grymt trist väder, jag som hade tänkt mig sol å en mysig promenad med familjen! ist. har de blivit tvätt tvättad,dammsugit i lägenheten å städat i badrummet...jag har hunnit duscha å tvätta håret ätit en apelsin sjungit med filip å han blev så glad...nu sover han sen 30 min tillbaka i sin säng! han har lixom fått in lite rutin nu på att sova där nångång mellan 11-15, skönt för honom!

snart så kommer Kim,Elisabeth,Oscar och Tommy förbi och fikar....var lääääänge sedan de var här nu, typ nångång i september-oktober.

till veckan blire återbesök på MVC för efterkontroll och cellprov, måste komma ihåg att ta med mig 150:- då! sen efter de så ska jag träffa Lina och magen då hon ska kolla lite i klädpåsen som blivit hittills efter Filip, sen så ska vi träffa Evelina och Nelly oxå då de kommer från babysimmet i matfors! Roliga måndag! men de bästa av allt med nästa vecka måste ju faktiskt bli torsdag då jag ska till frissan!! ååh som jag längtat,ska då även eventellt träffa Eva som kanske ska passa Filip lite då jag är hos Anna....om jag inte lyckas få så han somnar i vagnen förstås... Therese har ju sagt innan då Filip var i magen att man får ta med sig bebisarna till frissan....men de har ju trapp där så och jag vet inte hur de tänkt eftesom man inte kan vara med bebis själv då man sitter i stolen, om de tar in personal annars som kan passa:)

Idag fyller förresten min frisör Anna 28år. Stort GRATTIS på din dag!! hoppas den blir precis som du önskar!
(om du läser detta, du får göra vad du vill på torsdag bara de blir lättsamt och håller länge)

* Älskar mina killar Janne å Filip! *

Tjingeling!

jag börjar bli hungrig.....hmm


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av sparriz:

haha ja jag missade de :P

Kommentera inlägget här :