fulldag...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja kvart i 6 vaknade prinsen imorse! sen vid 20 över 7 somnade han äntligen om så vi kunde sova en stund till....jag vaknade kvart i 9....var fortf. trött men klev upp åt frukost å gjorde mig klar....sen väckte jag filip halv 10....räckte med att dra upp rullgardin och persienn så for ögonen upp! bytte blöja å klädde på, men typiskt när man ska iväg så var jag ju tvungen å byta blöjan på en gång då han passade på att kräma riktigt precis när jag fått på den! men var på BVC 5 i 10 iaf. började ju 10....tog bilen idag då vi skulle på sång sedan, de är ju tisdag! tyvärr var inte emilie och elma eller frida och arvid med:( hoppas på bättre tur nästa gång så ni kan va med igen!!idag var det även med en pappa!! 
innan sången så åkte jag på barnenshus för att köpa en snutte till filip så nu ska den bara tvättas så ska han få gosa in den sedan:)
när vi kom hem sedan så gick vi på en långprommis så filip skulle få sova! somnade ju 30 min på sången men vaknade då jag tog på mössan! så de var en prommis bort till malandsbadet....upp mot kyrkan å runt sedan kyrkvägen hem, vidare mot härsta å ner alskogsvägen å februarivägen hem....tog ca 1 timme å 15 min....
sen har sabina varit här å hämtat beställnings lapparna och så skulle hon skicka in dem ikväll! sonja och clas har oxå varit här....var ner på pizzerian å åt middag tillsammans...höll mig lååååångt bort från räkorna denna gång!

men de absolut bästa med idag var när jag kollade på mobilen kvar över 2..hade fått sms från maria halv 2 att nu har HON kommit!! de blev en tös precis som jag sa!:) 49cm och 3056g gram!! Massa grattis från hela familjen! hoppas allt gått bra och att ni mår bra! längtar efter att få se en bild och höra hur de gick till:) mysigt å få snusa bebis sedan:) njut av tiden med nya familjen, den går fort.....för fort! oj så stor filip kommer kännas sedan:) han som var 64cm idag och vägde 6250g....vuxit lite sen 2/4...nästa gång är de dags för 5 mån sprutan...oj så fort tiden går, skulle ju boka ny tid för nästa besök tänkte jag ju idag men då kom vi ju på att han ska ju bli kallad då för han ska ha spruta, så då behövdes ju ingen bokning idag:)
så ca den 2/6 äre dags igen för nästa vägning, mätning och vaccin:) de första roligt men de sista är inget jag längtar efter.

nepp nu är det slut på hemma fruar så nu blire sängen!

imorron äre dags för hemma fika hos johanna....hon och my har ordnat så vi ska även ta med våra beg. kläder se om nån av oss i gruppen kanske är intresserade:) skoj med lite loppis.

natti natti!

Kommentera inlägget här :