gjorde lite fynd...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
och vart av med lite oxå.av filip´s gamla kläder alltså. underbart god lunch å fika johanna,nike och nils bjöd på!

efter träffen åkte jag å filip för att parkera bilen i carporten på pappan´s jobb för att sedan ta en promenad ner till stan å hämta mina glasögon som kommit idag...ååh jag hade längtat ända från jag fick sms:et vid halv 10...ehhe vart jätte nöjd med båda paren, just när jag tog dem på så vart jag lite groggy men nu har de blivit normalt....är ju bara liiite ändrad styrka på ena glaset,men var nått med slipningen som kunde göra att de bidde så ändå.

nu vet jag iaf. att Maria och Tommys lilla tjej föddes igår 12:20 och hon har fått namnet Lykke. *fiiint*

ååh jag vann idag oxå han åt å sedan somnade han i min famn med nya snutten, så nu sover han i sängen sen 20 min tillbaka.nu på kvällarna somnar han oftast inte före 19:30 som tidigast....

kommer bilder här på glajjerna, dock osminkad och nytvättad i håret:)

sen idag så gick jag från jannes jobb å ner till clas ohlson skulle köpa hörselskydd till filip. han hade somnat när jag gick på bergsgatan från optikern så då kunde jag gå till classes tyckte jag så fick han sova lite mera då jag visst han var tröttis....inte sovit nått mitt över dan som han oftas brukar göra....sen när vi väl kom dit så kom janne på att han skulle tvätta bilen borta på norrmalm men de skulle ju inte gillas av prinsen, men då sa jag att jag kunde gå dit med så fick han sova ännu lite längre.....å så hann han ju tvätta bilen. väl där så tänkte jag ta ett varm runt området där men då sa janne jag kunde börja gå mot haga eller så, så plockade han upp mig då han var klar å de var ju smart.....gick upp till preem i haga där jag var in på barnklädes butiken pirum parum för att kika. vart en söt body och byxor från ida T till filip...4 månaders present :)sen nu ikväll har familjen varit ute på en prommis i ca 40 minuter, de var grymt skönt då de var så varmt å skönt!!!
Imorron ska vi till matfors å kika på hus!! *spännande*

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Du blev skitsnygg i nya glasögonen:) Hus?? Spännande!! får du berätta om sen! kram

2:a kommentar, skriven , av Emilie:

Håller med!

Najsiga glajjor, båda paren! :-)

Kul att de är i lite olika stil så det blir variation

3:e kommentar, skriven , av Petra:

Snygga glasögon :) Men, allt klär ju en skönhet :)Hoppas allt är bra. Vi kan väl höras till veckan. kraaam

Kommentera inlägget här :