hallå där!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja nu sover prinsen sen 15 min tillbaka...har nu hållit på att somna å vaknar sen strax efter 20 tror jag...får väl se om de är för natten nu, hoppas ju det iaf.! ont i ena bröstet har jag oxå...har att göra med att filip lixom biter å drar i bland å då göre förbannat ont vill jag lova...å då spänner man sig och så stannar mjölken till i samma veva...det ena ger det andra lixom:( så jag har letat fram en sådan där "amnings napp" som jag köpte på apoteket när vi åkte hem från BB men aldrig behövt använda.för att se om de gör nå mindre ont....får föst äta som vanligt å när han börjar bitas så sätter jag dit den där....povade nu ikv. å han åt lika bra med den där faktiskt så de var ju skönt!  jobbigt om man ska behöva sluta amma redan bara för han ska börja bita mamma...
har köpt tandkräm idag oxå till lille pirajan.....måste väl ska börja borsta nu?

har iaf. kommit hem från hallsta idag! har gått bra för flip, vi har varit på lång promenad varje dag (åkte upp på långfredagen) sen har han sovit ute i vagnen i det fina vädret...3 timmar varje dag. vaknar helt automatiskt efter 3 tim :) då de var dags för mat å blöja....några gånger har blöjan läkt både 2an och 3an....har hamnat i en mellan strl som de var där med bytet 1-2......smala kill ben ni vet:)
iaf. nått som var riktigt bra med ånge denna gång var iaf. att vi hittade en bra bitring på ica....en gummiring med 2 vattenfyllda bit grejer....som man kan lägga i kylen så ska de vara bra mot kli i munnen....sen gillar han iaf, riktigt bra...ska lägga in den i kylen över natten!
har även fått lite goa skratt....coop (kopp), lägenheten (övervåningen på huset), Skarvsladd (ljusslinga), Sollifer ( Sofiero)...tror de var alla roliga ord, alla kom från svärfar :)

ne nu ska jag skynda mig borsta tänderna sen sova ifall filip tänker vakna tidigt!

natti natti!

Kommentera inlägget här :