här kommer bilder från torsdag,fredag samt en sovande filip idag....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
på KÖKS GOLVET !då måste man känna sig trygg va, när man kan somna bara så där...var lite gnäll först å jag skulle bara diska klart stekpannan...å sen när janne kollade dit så sov han....men nu tycks han visst vara vaken 25 min senare:) en lite power nap;P

sen är de bilder från babycafe i torsdags där jag och filip var, frida och arvid,evelina och nelly, helene och elton. mkt. trevligt var det och god choklad fick vi prova då spikarö pralin var där å visade upp sig..... de bruna och vita äggen var godast....sen den ljusa chokladen, den vita och sist den mörka!
sen så var ju filip och jag på promenad med emilie och elma i fredags....avslutade men en mjukglass på stan å sen lite shopping till våra sötnosar som varit så duktig hela vägen! är ju trots allt ganska långt från bosvedjan till stan...men de tog 1 h 15 min har jag för mig vi kom fram till :) skönt vare iaf.!
vart även en promenad med pappan sedan på kvällen, då fick filip ha på sig pappas kläder som han hade då han var liten....men eftersom han är född i september så var de nog vårkläder för honom med, men han var nog lite större än filip är nu:)
inlägget vart klart nu ca 2,5 timme senare :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emilie:

Skönt att läsa att du mår bättre nu!

Jag nallar ett par bilder av dig här om det e ok :-)

Kommentera inlägget här :