har nämligen gjort en upptäckt!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
igår då jag kom på att jag skulle kolla i prinsens mun då han låg i gymmet...vad är de jag ser? jo ett liiiitet gryn i underkäken...tänkte kanske att de syntes genom tandköttet då de inte är så tjockt. men när jag kände med fingret där så var de lite vasst, såg sedan då han grina då han fick första sprutan igår att de syntes ganska mkt. å att den bredvid också syntes liiiiiite.man vill se allt nytt komma men när de väl händer så tycker man tiden går alldeles för FORT!!

"Ungefär ett av 2000 barn föds med en eller två tänder, men de allra flesta får sin första tand kring 6-7 månaders ålder. Om ditt barn är tidigt ute, så kan den första tanden (vanligtvis en av de undre framtänderna) titta fram redan efter tre månader, men det kan också låta dröja på sig nästan till första födelsedagen. De sista mjölktänderna (som sitter på de främre kindtändernas plats) är vanligtvis framme vid två års ålder. Vid tre års ålder har barn normalt den fulla uppsättningen mjölktänder, 20 stycken."
(hämtat från http://se.babycenter.com )

Han skötte sig exemplariskt igår hos doktorn oxå! allt var som det skulle. går upp som han ska i både vikt å längd! nu vägde han 5810g 62cm så han blir lång å smal...tro vad han ska bli?basketspelare kanske? *haha* han somnade i bilen påvägen hem från bvc sov sedan 45 min i babyskyddet på balkongen. sen var han pigg å glad hela kvällen....när de var dags å sova så var han jättetrött men otroligt gnällig. till slut efter mkt. gå å stå för pappan så somnade han på nån sek. efter att ha hållit på i ca 1 timme:) pappan provade även att ge han bröstmjölk jag hade i flaska men de gick inte...ville bara skrika så de gav upp.
men han somnade väl där runt 21 någon gång å jag fick väcka honom kvart i 9 i dag....eller jag drog upp rullgardin och persiennen å så gick jag å fixade lite annat å när jag kom tillbaka var han vaken, låg å rörde på sig i sängen å försökte vakna *sötisen då* annars har han vaknat å gnytt många gånger på morron sidan men somnat om igen.

nu sover han igen sen snart 1 timme tillbaka....har väl somnat riktigt i sängen för ca 20 min sedan, vaknade då jag la ner honom så han pratade med sig själv medan jag gick å hämtade posten..tänkte ta upp honom men då blev han ju tyst å somna så mamma vann 1-0 till mig :PTagit 090402
Filip 3 månader

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maijsan:

ja jag tror faktiskt inte det kommer bli någon flytt heller sååå... men ja vill verkligen bosätta mig i nolby. Allt hänger egentligen på om lägenheten blir såld och vi får det vi vill för den :) kram

2:a kommentar, skriven , av Petra:

häftigt att han har tänder =)Ha en bra helg!

3:e kommentar, skriven , av sparriz:

nämen en tand redan! grattis filip:-)

Kommentera inlägget här :