oj jissus så länge sedan de var nu....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
som jag skrev...kommer dock inga bilder nu men kanske senare!
har iaf. haft flera underbara dagar nu när jag inte bloggat nått...även hunnit med att vara sjuk nu i helgen! å en väldans tur att de var på en helg så jag hade janne hemma....hade aldrig orkat vara hemma själv med filip i det tillståndet....igår var jag sängliggande efter att ha sprungit på toaletten i båda riktningar mellan 2-6 natten mellan fre-lör. måste varit nån matförgiftning/magsjuka....åt ju upp resterna av janne´s sallad till lunch på fredag innan vi gick på promenad med emilie och emla till stan...och den hade han ju köpt på tors kväll å den borde ju hålla bättre ändå så!?!?! gamla räkor kanske?
så idag vart middagen med svärföräldrarna inställd då jag fortf. inte var så pigg....så de blev en lång prommis med david bort till ica finsta sen bort till galaxvägen där vi träffade på stina som var ute på gården sen vidare upp på vägen som går till maland å hem igen. var nog borta nästan 2 timmar....men var ju in på ica å handlade oxå sen hade vi ju inte suuuuper hög fart då jag som sagt inte var sååå pigg...

men nu har jag dammsugit, för hur sjuk man är så måste man dammsuga...men nu äre vila i soffan.ska ta en dusch snart oxå. men känner mig faktiskt piggare nu, blir väl bättre med lite mat i magen.

nu ska jag gosa med filip som vill ha uppmärksamhet.

kram på er!

Kommentera inlägget här :