om man gjort som jag sa,fin i håret igen:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja de är nog fanken så.... inte bara min mamma som nästan alltid haft rätt under min uppväxt:) utan de är nog nått som ligger i mammors natur, för idag hade jag rätt....gick bra hos frissan, anna har ju barn själv å var väldigt förstående vilket var jätteskönt! så man kände att man kunde slappna av. men om filip hade fått gått på promenaden så hade han nog somnat i vagnen efter att jag ammat innan jag skulle sätta mig i frisör stolen...för han somnade i min famn då....men isf. vart de affärer å massa folk runt honom å de gillade han inte....kom tillbaka till mamma efter 1 timme å ville ha mera mat...sen var de borta 30 min ca, kom lagom till de var dags å skölja....men då tog jag honom så han fick sitta på min mage å prata med anna å mig...therese kom och å pratade å goa med honom då vart han hel nöjd på en gång!! mamma är helt enkelt bäst! men så är! jag tycker min mamma är bäst å han tycker jag är bäst!!
men de gjorde de bra ändå som ville vara med varandra fast de inte setts så ofta och inte har så mkt. vana av småååå. sen hade de ju säkert varit enklare oxå om han hade tagit flaska men de har vi ju bara testat 2 ggr.... 1 gången då jag försökte gick de ju bra efter lite trugande....2a gången provade janne men gav upp då filip var för hysterisk för att vara nöjd med en plast napp :)
*tack så himla mkt. för idag eva och vickan*
även kul att träffa erica å magen på lite lunch innan frissan!!!får ta en fika till veckan kanske!!

men iaf. när janne kom å avlöste eva så vart han oxå tyst...sen gick han med honom inne på sax o kam så han såg mig, var lite gnäll men till slut så somnade han i pappas trygga famn! var ju de jag sa, han var skit trött å hade säkert sovit gott om han fått vara ute på promenad som var min tanke från första början för att jag skulle kunna slappna av och veta att han hade varit nöjd!

nu blire sjukhuset på tv å sen får vi se vad de är på tv idag... ingen koll.ska nog packa ihop lite inför hallsta trippen imorron å sen blire nog tidig säng tror jag. men de vet man ju hur de brukar gå:)

ha de bra å natti!

kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av erica:

jaaaaaaaaa en fika skulle sitta fint gumman...det var super att träffa dig med=)

2:a kommentar, skriven , av Petra:

Du får lägga upp en bild på ditt nya fina hår då :)Jag ska, troligtvis, dit den 28:e om jag nu kommer ha några pengar vill säga....

Kram på dig

Kommentera inlägget här :