orkar inte skriva nått..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
men lite kanske man kan knåpa ihop :)

var iaf. å bytte den otroligt söta bodysuiten filip fick av David och Karin igår från Toddler....hade ju turen att få byta utan kvitto *tack för den servicen* väl där så vart de även en body från lundmyr som de står älskling på...den är lite stor än men sen så:) å så spelade de så mysig musik där så man blev alldeles lugn, å då hade de ju naturligtvis den till försäljning så de blev en sådan...spelar den nu.... vet dock inte om de var av den eller maten,badet eller buset som filip somnade så tidigt av...la igen sina två blå redan strax före 19...vaknade till å gnöla lite men har nu lagt honom i sängen! undra när han tänker vakna i natt då?? hoppas inte för 5 iaf.

hoppas de blir så här fint väder imorron oxå som de blev nu på kvällen...för isf. blire en lång prommis imorron!

idag har Thomas varit här å hälsa på! hade hade köpt med sig singoalla  kex både vanliga å så nå nya med lakrits smak...hade inte sett att de kommit sånna men de var jätte goa:) *tack tack snälla*

skoj å träffa alla mammor, bebisar,pappa och den sista gravida....håller tummarna för dej Anna-Karin!!du ska se de kommer gå galant!

tänk att de redan är fredag imorron, usch så veckan gått fort:( men nu längtar ju jag efter mina nya glasögon så nu kan ju 14 dagar 3 veckor få gå fort för den delen....men annars tycker jag de kan gå i snigelfart! vill ju va hemma å njuta massor nu när vädret börjar bli varmare!

men de är en svår period nu i klädväg för lill prinsen!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Momma:

Än är det nog ingen fara att det är för varmt....öppna lite i halsen om det är hett...han går ju inte och blir svettig som du ska du betänka.

Kommentera inlägget här :