skön dag, aktiv dag!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
var skoj på babysången idag! alla hade ju vuxit så mkt. sen sist! tänk vad de händer grejjer på 3 veckor lixom!
fick väcka filip vid 10 över 11 för att hinna med 38 bussen... gick jättebra, tänkte inte ens på att han kunde va hungrig då han vaknade och de var han inte heller...helt nöjd med ny blöja och ute kläder....bidde inte hingrig förrän vid kvart i 1....märks väl nu när han äter med jämna intervaller även om de inte är samma tider varje dag!

sen bidde de en tur på city gross med evelina å nelly! köpte mild havregröt där till filip....men den gillade han då inte alls....haha å hårda haklappen var inte ett dugg rolig....så jag vet inte vad vi ska hitta på....äta i blöjan kanske?

tog iaf. en promenad med marta som kom förbi citygross med cykeln på väg hem från jobbet...tog väl ca 1 timme å normal tempo! var skönt! sen efter de så kom hon över till oss för att umgås med mig och filip efter att vi duschat å så...åt soppa med oss....var vad köket hade att erbjuda:) sen blev de kladdkaka och grädde till efterrätt *mums* idag vart den kanon! skulle haft daim oxå å lägga ovanpå!

nu har vi blivit med både skötbord och ett till dvd/cd ställ! så de ska jag försöka fixa imorron kanske....
blev lite trångt i badrummet men skönt å ha nära till vatten nu när han börjar röra sig mera så man kan hålla i honom! hade varit bra om vi oxå haft fyrkantigt badrum som mamma har! då hade de funkat kanon som vi hade det....hehe

nepp nu blrie natti!

hoppas han sover lika bra i natt! men de ska man väl inte hoppas för mkt. på!

kram kram

Kommentera inlägget här :