söndag å snart natti natti

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja nu väntar jag bara på att tvättmaskinen ska bli klar så ska jag lägga mig sedan, har precis lagt prinsen i sin säng då han sovit i min famn dygt 1 timme....var lite gnällfis nu ikv. kan ha att göra med att han fick lite potatis och morotspuré i eftermiddag...magen är inte van. han åt men gjorde nå konstiga grimaser ungefär som han gör ibland då han får d-dropparna *lill-fisen våran* men han spottade inte ut...men de var som på väg ut ibland ändå....han har börjat göra nå konstiga läten så där som man gör när man gör så läpparna fladdrar...dålig beskrivning men ni kanske förstår ändå:)
så nu ska vi prova de där några dagar framöver för å se så han inte får nån allergisk reaktion. vart ju så sugen då jag var med marta på coop i em. så jag köpte potatis och morots puré och mango...var ju från 4 månader å han är ju 3½ :)

han tycker numer att det är skit skoj att stå isf. sitta:) så han kanske går innan han kan krypa:P han låg på min mage här i soffan ikv. å brummade å tryckte ifrån med benen å han flyttade sig riktigt bra framåt på mig å höll upp huvet hela tiden riktigt bra! så nu jeklar händer de grejer nästan varje dag! inte undra på han är en tröttis ibland å måste sova länge då de händer så mkt. i kroppen!

idag har vi iaf. gått samma runda som vi gjorde förra söndagen med marta och david! sjukt skönt väder! sen satt vi ute i solen....plockade fram en av bänkarna gjorde vi oxå....david å marta bjöd på fika där ute i solen!! sen så gick vi in, duschade å gjorde oss klara för att åka på bua med dem. bytte blöja å byxor på filip sen for vi....han visade inga tendenser på att vilja ha nå mat innan vi for, tänkte att får väl amma i bilen, kan man göra det i mAx kön så kan man överallt:) när vi var inne på classes å snart på väg tillbaka för att hämta janne å david på ica då gnölade han lite men gav honom bitringen å han var hur nöjd som helst! surrade massor!! tog ett tag då vi kom hem....ca halv 4 då ville han äta...då hade han inte ätit sen strax innan 11.

ne nu ska jag hänga tvätt!

har förresten tagit upp matstolen från källaren idag, satt hyffsat bra men han hamnade på sniskan:) men fick ha en extra kudde bakom:) bättre å kladda i den än i babysittern! sen så måste vi skaffa en hård haklapp...då den mjuka vi hade idag ville han knöla ihop och äta på...så då blire ju kladd överallt och stoppa fingrarna i munnen å kladda lite mera:)

kommer lite bilder från dagen!bilder från matsunden, han ser ju rätt nöjd ut ändå:) sen blev han jätteglad efteråt:) vart även en EGO bild på en Kana som varit ute massor med timmar i solen å fått massa fräknar å blivit lite röd om kinderna...är lite varmt nu ikv.
ne nu ska jag hänga tvätt! ska sova ifall de blir en liknande natt igen då måste man passa på med den sömn man får! sen får vi hoppas på sol å fint imorron med så vi kan gå på prommis med marta!

natti natti kram

Kommentera inlägget här :